header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
5-12

De nieuwe LHC ClubApp is weer geüpdatet

In deze laatste update is onder andere de bier/limonade pot weer te beheren via de app. Ook is de agenda sync. verbeterd en de weergave van nieuwsberichten in de app. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor de app nóg iets beter werkt. Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.3?

Mededeling
3-12

IN DE SPOTLIGHT: ONZE COACHES

3 hoeraatjes voor onze coaches, want zij zijn verkozen tot ‘niet-spelend team van het jaar’! Deze titel gaat elk jaar naar een team dat zelf niet speelt, maar veel vrije tijd steekt in de club. 

Mededeling
25-11

Zwarte Piet bij LHC

Vrijdag 23 november was er hoog bezoek op de club. Tijdens de laatste training voor de winterstop kwamen drie zwarte pieten het veld op bij de LHC.
De pieten hebben meegetraind met de benjamins, kabouter, E-tjes en F-jes.
Na afloop was het gezellig in het clubhuis. Voor een mooie prijs kon je friet en een hamburger eten.

Mededeling
22-11

Zorgpremie Salland Zorgverzekeringen bekend!

Basispremie: €106,90 per maand


12 november hebben alle zorgverzekeraars hun premie bekend gemaakt. Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je €106,90 per maand voor de basisverzekering.
 

Mededeling
20-11

Martin Hovius benoemd tot CS+

Op 17 november jl. heeft Martin (links op de foto) samen met Hans Formsma de onderhoudende wedstrijd van JA1 tegen Nijmegen gefloten. Voor Martin was dit de afsluitende praktijktoets van zijn 'clubscheidsrechter plus' traject. Na de wedstrijd feliciteerde de KNHB beoordelaarster Martin met zijn benoeming. Wij sluiten ons daar graag bij aan! 

Mededeling
17-11

Ook HC Ares cashless

Vanaf 1 december 2018 is HC Ares cashless. Vanaf dat moment kan alleen met een pinpas betaald worden.

Mededeling
15-11

Sportraad Lochem

Welke jeugdsportploeg gaat de strijd aan met het team MB1 van de Lochemse Hockey Club om de titel "JeugdSportploeg van het jaar 2018" te winnen?
Heeft een jeug dteam bij jou club een mooie prestatie geleverd in 2018 of ken jij een team die deze prijs verdiend? Aanmelden kan via:
Mededeling
14-11

Geslaagd voor het spelregelexamen!

Op 13 november jl. heeft een aantal leden met succes het scheidsrechtersexamen afgelegd: Harry, Noor, Rob, Roos S, Kris, Floris en Léon. Allen gefeliciteerd!

Mededeling
11-11

Info over de zaal

Beste leden,
 
Het zaalhockeyseizoen zit er weer aan te komen! Een mooie periode waarin, op andere vlakken dan op het veld, weer veel wordt geleerd.
 
Het zaalhockeytrainingsschema staat online. Kijk goed op welke dag en in welke zaal je training hebt.
 

Mededeling
6-11

Super gave actie bij de Plus

Het is jullie vast niet ontgaan dat de ClubFund-actie van start is gegaan bij PLUS Cornelis.
De kinderen krijgen deze week een gepersonaliseerde brochure mee naar huis waar de actie goed in staat beschreven.
 

Mededeling
2-11

Samen is meestal leuker dan alleen!

En handiger en efficiënter, en twee weten meer dan een! Daarom deze oproep aan iedereen die het leuk vindt om teksten te schrijven voor onze social media.
Want, wist jij al dat Piet de Kant tijdens de laatste ALV vergadering is benoemd tot erelid. Of Michel van den Bos tot lid van verdienste.

Mededeling
30-10

Keepersclinic groot succes voor Sarah en Julie

Sarah en Julie hebben een fantastische dag gehad bij de Keepersclinic en super veel geleerd. De meiden mogen trots zijn dat ze ook nog eens zijn benoemd tot keepsters van de dag en als beloning een mooie bidon en keepersshirt met handtekening van Jong Oranje keepster Roos hebben gekregen van trainer Tijmen.

Mededeling
14-10

JA1 gaat Suptop spelen!!

Nadat Ja1 herfstkampioen is geworden in de 1e klasse mochten ze gisteren op de velden van Union play-offs spelen voor een plekje in de Subtop. Z e hebben 1 wedstrijd verloren en 1 gelijk gespeeld. Maar omdat Hattem een slechter doelsaldo heeft, was dit genoeg voor een plek in de Subtop. Upward Ja1 gaat ook door naar de Subtop. 
Spelers en coach gefeliciteerd!

Mededeling
12-10

Deze week is het de Week van de Scheidsrechter!

Een mooi moment om onze (club)scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten. Want dankzij hun vrijwillige inzet kunnen alle hockeyers op ieder niveau, elke week, 218.719 wedstrijden per jaar, lekker hun wedstrijden spelen!

Mededeling
11-10

Halloween party op zaterdag 3 november!

Tickets vanaf vrijdag 12 oktober verkrijgbaar bij de bar of meld je aan via [email protected]

Mededeling
7-10

Spelregelcursus voor iedereen!

Zoals elke intelligente en intensieve sport kent het hockey vrij veel regels. Regels die in de loop der jaren ook nogal eens bijgesteld of vernieuwd worden. Hoe fijn is het niet als je als speler op de hoogte bent van de (actuele) regels? Daarom stelt de KNHB voor elke speler vanaf de B-leeftijd het halen van een spelregelkaart verplicht. Regelkennis komt immers je spel ten goede en

Mededeling
5-10

Inleveren boekjes Grote Clubactie

Wij zijn heel benieuwd hoe hard er is verkocht door de D en E teams! 
Jullie kunnen je boekjes inleveren bij Petra en Christel op de volgende adressen: Petra: Poldermolenlaan 4 en Christel: Korte voren 12.
Of in het clubhuis. Hier staat een speciale doos van de Grote Clubactie.
 
Vriendelijke groet,
Petra en Christel

Mededeling
3-10

ABN AMRO SIX-A-SIDE Toernooi op ZATERDAG 13 oktober

ABN AMRO SIX-A-SIDE TOERNOOI
Tijdstip Zaterdag 13 oktober van 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.
Voor wie LHC elftalspelers/-speelsters met D, C, B of A-leeftijd.

Mededeling
30-9

Nieuwe sponsorjasjes voor MC1

Heb je de meiden van Lochemse Hockey Club MC1 al gespot in hun nieuwe trainingsjasjes gesponsord door Landgoed De Wilmersberg ? Boudewijn en Githa van Vilsteren bedankt 👌
Meteen maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt en een teamfoto gemaakt, de overige teamfoto's volgen binnenkort (managers krijgen bericht).

Mededeling
30-9

We luiden de herfst in!

Na een fantastische zomer is dan nu toch echt de herfst aangebroken. Een herfst waarin we heerlijk kunnen mijmeren over afgelopen zomer, stiekem alweer nadenken over wintersport óf zelfs al over zomer 2019. Ook een herfst waarin we weer door weer en wind langs de kant staan om ons kind aan te moedigen, in de rust genieten van warme chocolademelk en na de wedstrijd nog even gezellig na

Mededeling
30-9

Ons A-team!

Ons A-team zorgt ervoor dat alles OP en rond ons clubhuis er piekfijn uitziet 👍 Toppers zijn het!

Mededeling
25-9

24 september Spelregelcafé

Gisteravond was het spelregelcafé 2018-2019 bij de Lochemse Hockey Club.


Namens de bond was Jasper Kosterink aanwezig die op vlotte wijze een aantal regels met ons doornam en meer vertelde over een adequate omgang met coaches en spelers. Er was aardig wat interesse, ook van andere clubs als Deventer en Goor.

Mededeling
17-9

Nationale sportweek 15 t/m 29 september bij Lochemse Hockey Club

Doe lekker mee tijdens de Nationale sportweek van 15 t/m 29 september en maak kennis met hockey. Deze gave teamsport is voor elke leeftijd en iedereen is welkom! Kom gerust langs en bekijk ons trainingsschema op www.lochemsehockeyclub.nl
Ook LHC doet mee met de Nationale sportweek. Alle leden mogen tijdens de komende periode een introducee meenemen.
 

Mededeling
16-9

Maak kennis met G-Hockey

Heb jij een beperking of ken je iemand met een beperking? Kom dan eens (samen) langs op onze club en doe mee met het allerleukste team van de LHC! Gemeente Lochem Sportraad Lochem Sportcoach gemeente Lochem

Mededeling
12-9

LHC unieke spaaractie samen met Plus Lochem

Samen met Plus Lochem gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas!

Mededeling
10-9

WELKOM BIJ HET SPELREGELCAFE @ LHC OP 24 SEPTEMBER a.s.

INLOOP 19.30, AANVANG: 20.00 uur
De spelregelcafé’s zijn speciaal bedoeld om de scheidsrechters in het zonnetje te zetten en via een interactieve briefing voor te bereiden op het seizoen.  Bij de LHC verwelkomen wij op 24 september een bondsscheidsrechter die in een ongedwongen sfeer een aantal zaken met ons doorneemt. Geschikt voor iedereen

Mededeling
9-9

LHC cashless

We merken dat er af en toe nog contant betaald wordt aan de bar, maar sinds het voorjaar is de LHC cashless. Je kunt betalen met pin, chip, Knip-app of met de LHC-clubcard die te koop is bij de bar.

Mededeling
7-9

15 september 2018, start van de Grote Clubactie

Net als de voorgaande jaren, doet de Lochemse Hockey Club ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie.
Wat is dat nou precies de GCA?
De kinderen die in de E en de D spelen, mogen dan loten verkopen aan hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren, noem maar op. Het is leuk als de andere teams en hun ouders zoveel mogelijk loten kopen van de E en D spelers!

Mededeling
7-9

Anja en Lisanne.....

Anja en Lisanne, dank jullie wel voor jullie jarenlange organisatie van evenementen voor de jongste jeugd! Jullie hebben de afgelopen jaren heel wat spoken het bos ingestuurd, eieren verstopt, paashazen & pieten & Sinterklaas geregeld en filmavonden georganiseerd! Top gedaan dames!  We zijn erg blij dat Selma, IJbelina, Lotte, Malika, Cindy, Elske, Bianca en Sander

Mededeling
5-9

Doe mee met de ClubFund-spaaractie!

Coole ClubFund -spaaractie bij PLUS Cornelis ! 
Spaar nu voor superleuke artikelen waar een foto van jou of je kind in clubtenue op staat. 

Mededeling
4-9

Ook LHC rookvrij

‘Vooral de hockeyverenigingen zijn goed bezig.’ Jawel, ook de LHC wordt rookvrij. Binnenkort meer hierover op onze site en op FB.
https://www.nu.nl/gezondheid/5443340/steeds-meer-sportverenigingen-verbannen-sigaret.html

Mededeling
2-9

LHC Witte Wieven toernooi

Afgelopen zondag was het jaarlijkse LHC Witte Wieven toernooi (trimhockeytoernooi) met teams uit Dieren, Zutphen, Deventer, Amerongen, Ede, Arnhem, Holten en natuurlijk Lochem.
 

Mededeling
24-7

SportWays kamp bij Lochemse Hockey Club!!

Kom jij ook naar het SportWays Kids dagkamp bij de Lochemse Hockey Club? We hebben ruim 35 aanmeldingen!

Mededeling
8-7

Dank je wel, Piet de Kant!

Afgelopen zaterdag was de laatste training voor de benjamins en kabouters door Piet de Kant!

Mooi om even terug te kijken hoe het ooit begon …..

Mededeling
7-7

Ouders bedankt!

Vorige week zondagmorgen was de jaarlijkse Ontmoet-je-nieuwe-Teamdag voor de Jongste Jeugd. Terwijl de kinderen spelletjes deden, verdeelden de ouders onderling de verschillende taken. En wat zijn we blij met deze enthousiaste groep ouders! 

Mededeling
7-7

Lochem Jong Dames 1 ZOEKT SPEELSTERS

Ben jij 18+, heb je ooit gehockeyd en heb je zin om dit weer op te pakken? Heb je dan al aan ons Dames 1 team gedacht? Een vrolijke groep meiden die hockeyen leuk vindt, maar het vooral ook erg gezellig heeft samen. Wil je meer info? Neem dan contact op met Annemiek: 06-47779757

Mededeling
6-7

STERRENDAG 2019 op 22 juni 2019

Als organisatie van deze dag willen wij jullie heel hartelijk danken voor je deelname en gezelligheid.
Wij hebben het als een relaxte dag ervaren die op een aangename manier is verlopen.
 

Mededeling
6-7

STERRENDAG 2018

De foto's van de S T E R R E N D A G staan op onze site!
Bekijk ze via deze link: https://www.lochemsehockeyclub.nl/site/default.asp…

Mededeling
28-6

Zaalhockey gaat door!

Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Marike van der Ley heeft aangegeven dat zij de zaalhockey in het komende seizoen weer wil coördineren! Hulde!

Mededeling
14-6

ABN AMRO en LHC vernieuwen sponsorovereenkomst

Het contract met 
hoofdsponsor ABN AMRO
is verlengd met drie jaar!

Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en bedanken ABN AMRO van harte met dit nieuwe contract.