header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
17-11

Update hockeyen in coronatijd en ander LHC nieuws- de digitale Kreet

We zijn nog maar een paar weken verder sinds de laatste LHC Kreet, en in die weken draaide het om veranderende coronamaatregelen en creatief blijven. Het was een kwestie van schakelen, bijstellen en waar mogelijk: gaan! Want als LHC willen we actief en op een veilige manier het hockeyen blijven

Mededeling
17-11

Het antwoord van MD1 op de Jerusalema challenge

En ook de meiden van de D1 gaan vól de Jerusalema challenge aan. Dat ziet er geweldig uit! En ze zijn heel duidelijk wie de handschoen nu zouden moeten oppakken... Kijk zelf....

Mededeling
17-11

Keepers doen mee met de Jerusalema challenge

MB1 startte de Jerusalema Challenge binnen de LHC. In no-time pakten de keepers deze uitdaging aan en stuurden hun filmpje in. 

Mededeling
11-11

Doe je mee? MB1 doet Jerusalema challenge!

Wat een gave actie van de MB1! Zie hier hun oproep, go meiden!
Wij - MB1 van LHC - dagen alle teams uit om net als wij de challenge aan te gaan en een filmpje op te nemen. In deze coronaperiode kunnen we wel wat positiviteit gebruiken! Wanneer de richtlijnen het weer toelaten, willen

Mededeling
2-11

Meisjes B1 in stijl op het veld

Competitie of niet, MB1 kan in stijl het hockeyveld op! Zij hebben dit seizoen van hun teamsponsoren nieuwe vesten gekregen. Ziet er goed uit meiden!
En natuurlijk dank aan de sponsoren:
Jennifer - For the love of interiors Shoootz Great Hair Extensions Nederland

Mededeling
1-11

MD3 in het nieuw gestoken door teamsponsoren

MD3 mag al een aantal weken schitteren in hun nieuwe LHC vesten, die zij hebben gekregen van hun sponsoren.
Dank, Hoftijzer Lochem, All Modul BV, Sjàhto, TIB &Partners en Ceva dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

Mededeling
25-10

Senioren mogen trainen volgens coronaregels

Vanaf 13 oktober heeft de overheid de richtlijnen voor het sporten weer aangescherpt in verband met de coronasituatie. De competitie ligt voor onbepaalde tijd stil en alleen de jeugd mag op dezelfde wijze doortrainen als voorheen. 

Mededeling
9-10

Hoe ziet de hockeywinter eruit? Dit en ander sportief LHC nieuws

Hockey deze winter? Niet in de zaal, we blijven op het veld
Dat hockey ook dit seizoen anders dan normaal zou verlopen, hadden velen van jullie vast verwacht. Dat blijkt nu ook zo. We hockeyen nog, gelukkig, maar zonder toeschouwers en het clubhuis is dicht. We zitten midden in de

Mededeling
28-9

Positieve coronatest? Meld het direct!

! Dringende oproep aan allen !
Ben je getest op het coronavirus en is die test positief (je bent dus besmet met het coronavirus)? Meld dit svp zo spoedig mogelijk bij de coach van jouw team. 

Mededeling
27-9

Geslaagd voor het spelregelexamen!

Op 24 september deden 22 leden van onze club mee aan het spelregelexamen en na een goede drie kwartier kon de KNHB-examinator alle deelnemers laten weten dat zij geslaagd waren!

Mededeling
18-9

Van de penningmeester

Beste Leden,
 
Doordat een algemene ledenvergadering nog wel even op zich zal laten wachten vanwege Covid-19 en volgens de statuten van de Lochemse Hockey Club de definitieve contributie wordt vastgesteld in de algemene ledenvergadering, moeten wij als club anders gaan werken.

Mededeling
17-9

Nieuwe vesten voor de meiden van MD1

De meiden van MD1 hebben nieuwe vesten gekregen van hun sponsoren! Dank Twinbusch NL B.V. Garage werkplaats apparatuur, De Hypotheekshop, Julia Interiors en OrthoSmile (Holten) dat jullie dit samen mogelijk hebben gemaakt.