Mededeling

Nog een team in het nieuw gestoken!

De meisjes D2 hebben zaterdag een nieuw vest aangeboden gekregen van Sjàhto, Julia, Prinzen, TIB & Partners en Aquavisie. De vesten werden enthousiast in ontvangst genomen door de meiden.
Hartelijk dank sponsoren!

Gave nieuwe vesten voor MF2 en JD1

Super! MF2 en JD1 zijn door sponsoren in een mooi vest gestoken : MF2 door Mondhygiënistenpraktijk Zutphen en JD1 door Mondzorg Vorden ; Van der Weijden holding bv advies in techniek en mondzorg. Staat jullie goed, meiden en jongens! 👌🏼

Keeperstraining

Zie deze gave foto's van de keeperstraining op vrijdagmiddag.
Wil jij ook keeper worden? Meld je dan bij je trainer, coach of bij de Technische Commissie.

Sportief spel

Hier worden wij zo blij van!
De meiden van M8E2 kregen een blauwe kaart van de meiden van EHV. De wedstrijd was heel spannend en beide teams waren even sterk. EHV won met 1 doelpunt de wedstrijd maar eigenlijk voelde iedereen zich winnaar omdat er zo goed gespeeld werd!

Nieuwe shirtsponsor voor JA1

En jawel, we hebben er weer een shirtsponsor bij! JA1 wordt gesponsord door Praxis Lochem . De nieuwe shirts werden  uitgereikt door Wouter Dolphijn, eigenaar van Praxis Lochem . Wouter bedankt voor jullie bijdrage!

Mededeling

Elke vrijdagmiddag tussen 1700-1800 uur!!

Gratis fysiotherapeutisch inloopspreekuur elke vrijdag 17.00-18.00 bij de Lochemse Hockey Club

Sponsor voor Dames 1

Dames 1 wordt gesponsord door Fysiotherapie Veeze . Kijk de dames eens stralen in hun nieuwe shirts! 🤩

Mededeling

De Grote Clubactie gaat zaterdag 14 september van start!

Elk jaar in September is er in Nederland de Grote Clubactie. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas! LHC doet dit jaar ook weer mee met de Grote Clubactie.

Jaarlijkse Witte Wieventoernooi

Zondag was het jaarlijkse LHC Volvo Harrie Arendsen Witte Wieventoernooi, Dit toernooi voor trimhockeyers werd georganiseerd door Andreeke, Petra en Michel: namens de club dank voor jullie enthousiaste inzet!

Sportways kamp bij LHC

Met 32 heel enthousiaste hockeyers was het SportWays kamp bij de Lochemse Hockey Club weer een groot succes. Hele mooie afsluiter van de zomervakantie. Tot volgend jaar allemaal hopen wij!

Clubbonus bij Harrie Arendsen

Nu ontvang je ook een clubbonus bij aanschaf van een 2e hands volvo bij Harrie Arendsen!

85 jaar Lochemse HC

16 mei 2020