header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
26-6

Let op: Training F-teams van 26/6 is afgelast i.v.m. hitte!

De training van de F-teams van vrijdag 26 juni is afgelast in verband met de hitte. Dit geldt alléén voor de training van de F-teams, de andere trainingen gaan gewoon door. 

Mededeling
19-6

LHC nog een keer in het nieuws!

Ook deze week staat de LHC met een paginagroot artikel in de Berkelbode (van 17 juni jl.) én op de voorpagina van Lochems Nieuws . 

Mededeling
18-6

Hockeykampen zomer 2020

Een hele zomervakantie zonder hockey? Echt niet!
Zie jij nu al op tegen een hele zomer lang niet hockeyen? Speel de zomer door met de SportWays Dagkampen bij ons op de club! Tijdens deze hockeykampen krijg je leuke, vernieuwende en fanatieke trainingen op basis van jouw leeftijd en

Mededeling
13-6

Tip voor teamuitje

De nieuwe teams zijn nét bekend, het hockeyseizoen zit er alweer bijna op! Hoe leuk is het om het seizoen af te sluiten met je oude team? Een tip! Klimbos Achterhoek in Ruurlo opent op zaterdag 20 juni de nieuwe junior route. Voor leden van de Lochemse Hockey Club heeft Klimbos

Mededeling
6-6

In de mailbox: de eerste editie van de digitale Kreet!

Tijd om je e-mail te checken, want de eerste editie van de digitale Kreet is deze week verstuurd!

Mededeling
2-6

Inloopspreekuur Fysiotherapie Veeze hervat

Goed nieuws van onze sponsor Fysiotherapie Veeze . De praktijk is weer geopend en ook de inloopspreekuren voor de LHC-leden zijn weer hervat. 

Mededeling
27-5

LHC in het nieuws!

Als je nog niet naar de brievenbus of poststapel bent gelopen om de Berkelbode van 27 mei te bekijken, is dit hét moment. Bestuurslid Jolien Muntjewerf en TC-lid Nynke Colvoort zijn geïnterviewd door de lokale krant over hun betrokkenheid als vrijwilliger bij de LHC. Wat een ontzettend leuk e

Mededeling
17-5

Iedereen weer op het hockeyveld!

Vorige week mochten de jeugdteams weer beginnen met hun trainingen. En sinds deze week zijn ook de senioren weer op het veld actief. Net als de jeugd boven 12 jaar trainen zij volgens "social distancing"  en extra hygiëneregels . 

Mededeling
6-5

We kunnen weer hockeyen!

De start van de hockeytrainingen voor de jeugd is prima verlopen. Spelers en trainers zijn blij weer op het veld te staan en iedereen houdt zich goed aan het Corona-protocol. 
Mocht je tips hebben om het nog soepeler te laten verlopen, meld je dan bij je lijncoördinator. 

Mededeling
19-4

Video TC: hockey in Coronatijd

Wat missen we het allemaal om op of langs het hockeyveld te staan! Helaas is het nu niet anders. Maar dat we elkaar niet zien, wil niet zeggen dat we niet met hockeyen bezig zijn. Bekijk hier de video van onze eigen TC. 

Mededeling
18-4

Hockeyen met Annemiek - thuisoefening #1

Annemiek van Drunen (jullie allemaal vast nog wel bekend) heeft ons een aantal oefeningen gegeven om je hockeyvaardigheden op peil te houden en in vorm te blijven. Probeer zelf en doe er je voordeel mee! Veel plezier met oefening #1!

Mededeling
26-1

SportWays hockeykamp in Lochem 2020

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Ben je READY voor de SportWays dagkampen? Pak je agenda er alvast bij, want de data van de leukste en leerzaamste hockeykampen voor 2020 zijn bekend! Ga in de zomervakantie aan de slag met de backhand of