JA1 wordt gesponsord door de Praxis Lochem

En jawel, we hebben er weer een shirtsponsor bij! JA1 wordt gesponsord door  Praxis Lochem . Vandaag werden de nieuwe shirts uitgereikt door Wouter Dolphijn, eigenaar van  Praxis Lochem . Wouter bedankt voor jullie bijdrage!

Fysio: elke vrijdag tussen 1700-1800 uur

Gratis fysiotherapeutisch inloopspreekuur elke vrijdag 17.00-18.00 bij de Lochemse Hockey Club

Mededeling

De Grote Clubactie gaat zaterdag 14 september van start!

Elk jaar in September is er in Nederland de Grote Clubactie. Leden van clubs en verenigingen verkopen loten waarmee mooie prijzen te winnen zijn. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% meteen naar de clubkas! LHC doet dit jaar ook weer mee met de Grote Clubactie.

Sponsor voor Dames 1

Dames 1 wordt gesponsord door Fysiotherapie Veeze . Kijk de dames eens stralen in hun nieuwe shirts! 🤩

Jaarlijkse Witte Wieventoernooi

Zondag was het jaarlijkse LHC Volvo Harrie Arendsen Witte Wieventoernooi, Dit toernooi voor trimhockeyers werd georganiseerd door Andreeke, Petra en Michel: namens de club dank voor jullie enthousiaste inzet!

Sportways kamp bij LHC

Met 32 heel enthousiaste hockeyers was het SportWays kamp bij de Lochemse Hockey Club weer een groot succes. Hele mooie afsluiter van de zomervakantie. Tot volgend jaar allemaal hopen wij!

Hockey koopavonden bij Harbach

Schoenen te klein? Stick kapot? Noteer dan de volgende avond(en) in je agenda:
Woensdag 28 augustus en donderdag 5 september: Hockey koopavonden bij Harbach Sport & Outdoor in Zutphen!

Start hockeyseizoen

Beste leden,

De zomervakantie zit er alweer bijna op en het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. De eerste oefenwedstrijden staan al gepland en dat betekent dat we ook weer het veld op gaan om te trainen! Voor de jongste jeugd zullen

Clubbonus bij Harrie Arendsen

Nu ontvang je ook een clubbonus bij aanschaf van een 2e hands volvo bij Harrie Arendsen!

Mededeling

De Lochemse Hockeyclub is op zoek naar een ervaren trainer!

De LHC zoekt een trainer (m/v) die komend seizoen wil trainen op onze prachtige locatie midden in het bos. We hebben twee kunstgrasvelden tot onze beschikking. We zijn op zoek naar een geschikte kandidaat, die in de combinatie van de top, de breedte, de jongste jeugd en de veteranen kan

Mededeling

Over de zaalhockey in het nieuwe seizoen

Beste leden,

Ook komend seizoen is er net als vorig jaar in de winterperiode een zaalhockeycompetitie. Even een aantal belangrijke zaken op een rijtje:

Tijdig afmelden:

Mededeling

Afgelopen zaterdag 22 juni was het weer zover: Sterrendag op de LHC!

Met zo'n 110 deelnemers, het aanmoedigende publiek en de enthousiaste organisatie werd het wederom een zeer geslaagd event. Na vele spannende wedstrijden kwamen de twee finales, waarbij de wedstrijd van de heren werd beslecht door Team "Vinkenslag” en "Jong Heren 1”. Ondanks de