header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
14-4

roze polsbandjes

Tijdens de wedstrijd tegen het team van Famke - MO16-2 - droegen de speelsters van MO16-4 van MHC Almelo roze polsbandjes ter ere van  Famke. Wat een sympathiek gebaar! 


Mededeling
3-4

Famkes erewedstrijd: sponsoren bedankt!

Wat een avond!
Famke's erewedstrijd was onvergetelijk. Ze straalde op het veld met haar team en haar wens om nog een keer te spelen met haar MO16-2 team kwam uit. Haar glimlach en stralende ogen spraken boekdelen. Die avond leek ze even niet meer ziek. De avond had een roze

Mededeling
30-3

Paaskabouters

Het is pas écht Pasen als de Paashaas is geweest! 🐰πŸ₯šDe kabouters en benjamins mochten vanochtend eerst samen hockeyen met de Paashaas en daarna eieren zoeken die hij verstopt had.

Mededeling
30-3

Paastrimontbijt

Kiek ze goan...onze zaterdagochtendtrimmers! Eerst lekker hockeyen van 08.30 tot 09.45 uur en dan een gezellig paasontbijt met z'n allen eten! πŸ₯°
 

Mededeling
29-3

Paastoernooi 2024

🐣πŸ₯šπŸ£πŸ₯š. 
 πŸ•₯ We verwelkomen alle 23 teams om 09.30 uur
πŸ‘©β€βœˆοΈπŸ‘¨β€βœˆοΈ De teamcaptains kunnen zich melden bij de wedstrijdtafel voor het clubhuis
🏁 De eerste wedstrijd, begint om 10.00 uur

Mededeling
19-3

Paastoernooi is vol!

Het Paastoernooi op 1 april (tweede Paasdag) zit helemaal vol! Je kunt je daarom hier niet meer voor aanmelden.  Alle teams die meedoen: heel veel plezier!

Mededeling
18-3

De wedstrijd van Famke

Hoe kijk je terug op een avond als vrijdagavond? De erewedstrijd van Famke was bijna onbeschrijflijk. Zagen jullie ook dat ze vleugels kreeg op het veld? Kijk de video's er maar eens op terug! πŸ©·πŸ’™

Mededeling
28-2

Famkes erewedstrijd: vrijdag 15 maart 18.30 uur

Famkes erewedstrijd: vrijdag 15 maart 18.30 uur
>>kom bij voorkeur op de fiets<<

Mededeling
29-1

D025 plaatst zich voor Nederlands Kampioenschap zaalhockey Reserveteams en O25 teams!

D025 van harte gefeliciteerd met jullie plaatsing voor het Nederlands Kampioenschap zaalhockey Reserveteams en O25 teams! Wat goed!

Mededeling
22-12

14 januari - Nieuwjaarsborrel

Beste leden, trainers, coaches en vrijwilligers van de LHC, 
Op zondag 14 januari 2024 is de traditionele Nieuwjaarsborrel in ons clubhuis. Wij nodigen jullie hiervoor van harte uit, aanvang 16.00 uur. 

Mededeling
6-12

Bijzondere ALV 13 december 2023

Tijdens de bijzondere ALV van woensdag 13 december nemen we jullie als leden graag mee in de bespreking van de toekomstplannen voor de club. In de bijlage is meer informatie te vinden. Jullie zijn van harte welkom om 20.00 uur in het clubhuis. Inloop is vanaf 19.45 uur. 

Mededeling
22-10

Nieuwe vertrouwenspersonen

Een veilig gevoel op de club vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben we, voor het geval zich een situatie voordoet waarbij je in compleet vertrouwen met iemand contact zoekt, een vertrouwenspersoon. Sinds kort hebben we zelfs twee nieuwe vertrouwenspersonen bij de LHC: Corine van Iperen en