Mededeling

Sinterklaasfeest voor Kabouters, Benjamins en F-jes op vrijdag 22 november a.s.

Oh kom er eens 👀 wie er naar de Lochemse Hockey Club komt... Het is de Sint en hij komt natuurlijk niet alleen. Samen met z'n Hockeypieten brengt de goedgevige Goedheiligman op vrijdag 22 november om 17.00 uur een feestelijk bezoek aan de training van de Kabouters, Benjamins en F-jes.

Mededeling

Van de penningmeester, over de contributie

Op 17 november zijn de e-mails inzake de contributie verstuurd met daarin een link waarmee de betaling geregeld kan worden.
Bekijk je e-mail en of spam, controleer de factuur en maak de betaling in orde.
Indien er vragen zijn over de contributie kan via de link ook een ‘ticket’ worden

Geslaagd voor spelregelexamen!

Op 14 november heeft een aantal leden met succes het examen afgelegd:
Bram 2x, Danique, Diede, Foekje, Floortje, Ilja, Jannes, Julia, Lies, Lisa, Madelief, Rik, Ruben, Sanne, Sara, Willemijn. Lisa en Willemijn met slechts 1 fout.

Mededeling

Uitnodiging brainstormsessie op maandag 25 november a.s.

Hoe meer leden, hoe meer vreugde! Meld je aan en stuur een berichtje naar [email protected] of 06 4602 7720.

Mooie nieuwe sponsorvesten voor MA1

De meiden van MA1 hebben nieuwe vesten die gesponsord zijn door het @VoorzieningenFonds
Dank voor deze bijdrage Frank Wagelaar!
Looking good girls! 👌

Rookvrije club!

Al ruim een jaar is onze club rookvrij 👍🏼 En wat is het al vanzelfsprekend! Dank voor jullie positieve medewerking!
KNHB
Rookvrije Generatie
Sportcoach Lochem
Sportraad Lochem

Nieuwe plek voor defibrillator

De defibrillator heeft een nieuwe plek gekregen en hangt nu, i.p.v. in het clubhuis, buiten (schuin boven de ingang naar de kleedkamers). Dus vanaf nu is deze altijd onder handbereik!

JB1 heeft nieuwe sportieve jacks gekregen

JB1 hebben prachtige, sportieve jacks aangeboden gekregen door hun enthousiaste sponsoren AquaVisie - Jennifer interiors - Het HypotheekHuis en Javri!

Beste leden en hockeyliefhebbers,

Tijdens onze laatste ALV op 14 oktober jongstleden, werd ik samen met onze nieuwe TC-voorzitters, Frank Fox en Matthy Fett, geïnstalleerd als bestuurslid Ledenwerving. Ik heb er zin in!

Mededeling

Ouders: ook interesse in de spelregels?

Staat u ook wel eens langs de kant en vraagt u zich af waarom de scheidsrechters wel of juist niet fluiten? Zou u zelf ook wel eens willen fluiten. Een leuke manier om een actief steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van uw kind.

Mededeling

Speciaal voor F-E-D jeugd: het Halloween griezelfeest!

Zag ik daar een schaduw? 👻 Bewoog het gordijn zomaar en hoorde jij dat enge geluid ook? 💀

Grote Club Actie

In het clubhuis staat een speciale doos van de Grote Club Actie. De boekjes kunnen hier ingeleverd worden. Ze mogen ook worden ingeleverd in de brievenbus bij Christel op Korte Voren 12 in Lochem.

85 jaar Lochemse HC

16 mei 2020