GRATIS fysiotherapeutisch inloopspreekuur voor LHC-leden

Weten jullie, dat we sinds september een fysiotherapeutisch inloopspreekuur hebben op de club?
Vanaf heden, in de winterstop is het inloopspreekuur verplaatst van vrijdag naar WOENSDAG en  DONDERDAG van 1700 tot 1800 uur.
Het inloopspreekuur wordt wekelijks en GRATIS aan

Mededeling

Sloop keuken en bar is begonnen

Beste Leden,

Twee ledenvergaderingen geleden hebben we van jullie toestemming gekregen om de keuken en de bar te gaan verbouwen. Na een periode vaan voorbereiding zijn wij er dan nu aan toe om over te gaan tot realisatie.

Mededeling

Maarten Wonink succesvol cs+ scheidsrechter!

Op zondag 24 november jl. heeft Maarten Wonink de wedstrijd van H1 gefloten onder toeziend oog van een beoordelaar van de KNHB.

Nog meer nieuwe sponsorvessten

Nieuwe vesten voor de meiden van MC1 dankzij De Hypotheekshop , CloseSure en Sanders Rapid Manufacturing!

Mededeling

Salland Clubactie: Scoor 5 tientjes voor de club!

Wij doen dit jaar weer mee met de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen. Dat betekent dat wij een mooi bedrag krijgen voor in de clubkas als jij een verzekering bij hen afsluit. Stap jij over naar Salland en ben je ouder dan 18 jaar? Dan ontvangen wij € 50,-!

Mededeling

Sinterklaasfeest voor Kabouters, Benjamins en F-jes op vrijdag 22 november a.s.

Oh kom er eens πŸ‘€ wie er naar de Lochemse Hockey Club komt... Het is de Sint en hij komt natuurlijk niet alleen. Samen met z'n Hockeypieten brengt de goedgevige Goedheiligman op vrijdag 22 november om 17.00 uur een feestelijk bezoek aan de training van de Kabouters, Benjamins en F-jes.

Geslaagd voor spelregelexamen!

Op 14 november heeft een aantal leden met succes het examen afgelegd:
Bram 2x, Danique, Diede, Foekje, Floortje, Ilja, Jannes, Julia, Lies, Lisa, Madelief, Rik, Ruben, Sanne, Sara, Willemijn. Lisa en Willemijn met slechts 1 fout.

Mededeling

Van de penningmeester, over de contributie

Op 17 november zijn de e-mails inzake de contributie verstuurd met daarin een link waarmee de betaling geregeld kan worden.
Bekijk je e-mail en of spam, controleer de factuur en maak de betaling in orde.
Indien er vragen zijn over de contributie kan via de link ook een β€˜ticket’ worden

Mededeling

Uitnodiging brainstormsessie op maandag 25 november a.s.

Hoe meer leden, hoe meer vreugde! Meld je aan en stuur een berichtje naar [email protected] of 06 4602 7720.

Mooie nieuwe sponsorvesten voor MA1

De meiden van MA1 hebben nieuwe vesten die gesponsord zijn door het @VoorzieningenFonds
Dank voor deze bijdrage Frank Wagelaar!
Looking good girls! πŸ‘Œ

Rookvrije club!

Al ruim een jaar is onze club rookvrij πŸ‘πŸΌ En wat is het al vanzelfsprekend! Dank voor jullie positieve medewerking!
KNHB
Rookvrije Generatie
Sportcoach Lochem
Sportraad Lochem

Nieuwe plek voor defibrillator

De defibrillator heeft een nieuwe plek gekregen en hangt nu, i.p.v. in het clubhuis, buiten (schuin boven de ingang naar de kleedkamers). Dus vanaf nu is deze altijd onder handbereik!

85 jaar Lochemse HC

16 mei 2020