header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
29-6

Terugblik Sterrendag 2022: hoe gezellig en warm het was!

Zaterdag 18 juni jl. was het voor het eerst weer mogelijk sinds 2019 om een Sterrendag te organiseren. Dit toernooi is bedoeld voor (oud-) Heren 1 en Dames 1 spelers die op LHC hebben gespeeld in de 2e ( Dames) en 3e ( Heren) klasse van de Bondscompetitie. Behalve een partijtje hockey waarbij

Mededeling
20-6

Kampioenen en vrijwilligers in schijnwerpers tijdens Champions Lunch

We hebben dit weekend weer een volledig competitiejaar afgesloten! We kijken terug op een succesvol seizoen, met veel leuke teams, veel nieuwe leden, gelukkig weer veel sociale activiteiten en niet te vergeten veel sportief succes. 

Mededeling
15-4

Save the date - Sterrendag 2022: zaterdag 18 juni

Gelukkig lopen we nu nog niet tegen het einde van het hockeyseizoen. Maar áls het dan zover is, hebben we toch weer wat om naar uit te kijken: de LHC Sterrendag! 
De Sterrendagcommissie nodigt leden én oud-leden van harte uit voor de editie 2022: Green light!

Mededeling
15-4

Geslaagd!

Deze week kreeg onze club er weer dertien (!) nieuwe fluitisten bij! Een groot applaus voor: Elleke, Marit, Lieke en Maaike (MB2) Julia en Rosalie (MA3) Fleur, Liz, Robin en Sophie (MB3) Sten en Philip (JB1) Frank (co-coach MD3) Toppers zijn jullie!
Van harte g

Mededeling
9-4

Save the date: SportWays hockeykamp 15-17 augustus

Wat ga jij in de zomervakantie doen? Spijker jouw hockeyskills bij tijdens het hockeykamp van SportWays! Hockeyschoenen gestrikt? Schone hockeysokken aan? En een nieuwe grip om je stick gedaan? Dan ben jij meer dan klaar voor de tweede seizoenshelft!

Mededeling
28-3

Tijd voor het Paastoernooi - maandag 18 april 2022 (2e Paasdag)

Op tweede Paasdag - maandag 18 april 2022 - kan het ein-de-lijk weer plaatsvinden: het LHC Paastoernooi! Dit toernooi is voor iedereen: familie, vrienden, buren, etc. En vooral: iedereen die zin heeft om een dag lol te maken. Bedenk je eigen teamnaam én outfit. Hockey-ervaring is niet nodig

Mededeling
25-3

Thé Dansant 22 mei 2022

Een TD: Een begrip in de hockeywereld, nog onbekend in het Lochemse bos. Maar....daar gaan we verandering in brengen! Een aantal keer per jaar zal er een TD georganiseerd gaan worden. Zondag 22 mei spelen (bijna) alle seniorenteams thuis. Tijd voor een feestje dus! Wij zorgen voor genoeg

Mededeling
14-3

Uitnodiging ALV LHC - woensdag 23 maart 2022

Graag nodigen we alle LHC'ers uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van onze club. Deze vindt plaats op woensdag 23 maart 2022 in het clubhuis om 19.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur. 
 

Mededeling
22-2

Spelregelcursus bij de LHC, ook voor ouders

Na de voorjaarsvakantie start er weer een spelregelcursus voor alle spelende leden vanaf B-leeftijd. Ook ouders zijn hierbij van harte welkom, hockey-ervaring is niet vereist.  Hoe leuk is het om meer van het 'spelletje' te begrijpen en zelfs de wedstrijd van uw zoon of dochter te

Mededeling
19-2

Let op! Door storm toegangsweg LHC gedeeltelijk geblokkeerd

De storm van vrijdag 17 en zaterdag 18 februari heeft ook huisgehouden in het bos rondom de LHC. Verschillende bomen zijn omgewaaid, ook op de Koopsdijk, de toegangsweg naar de club. De club is wel bereikbaar via de parkeerplaats. Let op voor mogelijke obstakels en losse takken en wees voorzichtig!

Mededeling
19-2

We gaan weer naar buiten!

Het zaalseizoen is na dit weekend weer afgelopen. Het is daarna weer tijd om naar buiten te gaan! Gelukkig hebben we, ondanks de coronamaatregelen, nog best veel kunnen spelen en trainen, zowel in de zaal als op het veld. 

Mededeling
13-2

Gefeliciteerd zaalkampioen MD1!

En nóg een zaalkampioen dit weekend. Ook MD1 liet de rest van de poule achter zich. Goed gedaan meiden, gefeliciteerd!