Over de teamindeling

Beste ouders en spelers,

De TC publiceert op zondag 9 juni de nieuwe teamsamenstellingen.

Trainingsrooster 2018 - 2019 na teamindeling

Vanaf maandag 10 juni wordt er getraind in de nieuwe teamsamenstelling. Zie het rooster in de bijlage.
Kijk goed in welk team je zit en op welke dag je dus moet trainen. Let op; dit rooster is leidend. Kijk dus niet meer in Lisa.

Jongens C1 kampioen!!!

Gefeliciteerd jongens!

En ook Meisjes D1 kampioen geworden

Van harte gefeliciteerd meiden!

Coaches gezocht

Beste ouders,
Dit seizoen zit er weer zo goed als op en de TC is uiteraard al weer enige tijd druk met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Een belangrijke taak daarbinnen is het invullen van de coachposities. Met het oog op het 4-ogenbeleid streven wij naar min. twee begeleiders

Mededeling

Waar zouden we zijn zonder de scheids? Scheids bedankt!

Wij kunnen weer een oprecht 'dank je wel' zeggen tegen al onze scheidsrechters en spelleiders, die de wedstrijden dit seizoen weer mogelijk gemaakt hebben. Op het veld in weer en wind, in de zaal: zij stonden er!

Champions wedstrijd MA1-MB1

Afgelopen maandag hebben we het seizoen afgesloten met een champions wedstrijd MA1 - MB1. Tevens was dit 1 van de laatste trainingen van Annemiek en hebben we daar ook bij stilgestaan. Annemiek bedankt voor alles!

Kampioenen MB1!!!

Na een spannende en zinderende  wedstrijd die we moesten winnen zijn de meiden MB1 kampioen geworden. 1-2 bij Haackey, een spannende ontknoping van een mooi seizoen.

MA1 kampioen!!

Van harte gefeliciteerd meiden! En dank Annemiek en Carla!

Mededeling

Save the date: SportWays bij ons op de club

SportWays hockeykampen: nergens leer je zoveel tijdens één kamp!
Wil je je direct inschrijven? Bekijk de volledige kamp-kalender op onze club:

CS+

Op 18 mei jl. heeft Thijs Scholten zijn cs+ (clubscheidsrechter plus) praktijkopleiding succesvol afgesloten door tijdens de wedstrijd van JA1 tegen Apeldoorn JA1 goed te fluiten. Na deze eindtoets heeft Thijs nog een interessante workshop bijgewoond, waardoor niets meer een benoeming

MB3 kampioen!!!

MB3 is op 18 mei kampioen geworden in een uitwedstrijd in Almelo!!