header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
20-2

Super opbrengst Salland Verzekeringen!

Dank je wel, alle leden of ouders die via de Salland Clubactie een verzekering hebben afgesloten. Dat heeft het mooie bedrag van € 600 opgebracht. Top!
Petra en Sisca hebben maandagavond een cheque voor dit bedrag in ontvangst genomen.


Nogmaals hartelijk dank !

Mededeling
20-2

Kabouters en Benjamins:

In verband met de voorjaarsvakantie is er geen training. De eerstvolgende training is op vrijdag 8 maart. Graag zien we jullie dan weer om 17.00 uur op veld 2!
Alvast bedankt! Groet, Irma

Mededeling
10-2

Spelregelcursus, ook voor geïnteresseerde ouders!

Binnenkort start weer een spelregelcursus bij de LHC. Naast onze jeugdleden, die hiervoor een oproep ontvangen, roepen wij ook geïnteresseerde ouders op om deze cursus te volgen en bij voorkeur af te sluiten met een examen. Dit betekent nl. dat zij de wedstrijden van hun kind zouden mogen fluiten, maar in ieder geval begrijpen waarom de scheids wel of niet fluit. Deze cursus is gericht

Mededeling
10-2

Nieuwe trainingsjassen voor Meisjes B1

Tijdens de zaalcompetitie hebben we trainingsjassen gekregen gesponsord door MKB/ZZP voorzieningenfonds van Frank Wagelaar. Hierdoor lopen we er de 2e seizoenshelft mooi bij! Frank bedankt! 
LHC MB1

Mededeling
6-2

Stemmen op de Lochemse Sportverkiezing kan vanaf nu!

De stemming voor de Lochemse sportverkiezing is geopend! Van de Lochemse Hockey Club zijn twee fantastische teams aangemeld in de rubrieken sportploeg en jeugdsportploeg. Stemmen kan vanaf nu! 
Je kunt twee stemmen uitbrengen: 1 stem op een sportploeg en 1 stem op een vrijwilliger. Succes met kiezen!

Mededeling
5-2

Bestellingen PLUS Cornelis ClubFund-actie ophalen van 9 tot 11 februari!!

Je kunt de bestellingen in jouw FANshop met ingang van 09-02-2019 tot en met 11-02-2019 ophalen bij PLUS Cornelis op vertoon van een print van het "ophaalmailtje" dat verstuurd wordt. Geen mail ontvangen? Ga dan naar je eigen FANshop en print het ‘ophaalbewijs' uit (mogelijk met ingang van 09-02-2019)

Mededeling
3-2

Start opleiding trainer en coach

Op donderdag 31 januari was de aftrap van de basisopleiding trainer/coach bij de LHC. Het was een inspirerende avond onder leiding van gedreven Ronald Brouwer van de KNHB . 

Mededeling
30-1

Ook G-hockey team genomineerd in de categorie Sportploeg van het jaar

Het mooie bij dit team is dat zij met veel verschillende niveaus aan spelers, toch iedere keer een mooi resultaat neer zetten.
Goed samen spelen en veel plezier hebben met elkaar. Elkaar in waarde laten ook al zijn de spelers niet allemaal even goed.
Vele teams mogen een voorbeeld nemen aan dit team. Ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden.

Mededeling
24-1

Waarom Meisjes B1 (seizoen 17-18) genomineerd is voor jeugdsportploeg van het jaar

Sportverkiezing Lochem: Meisjes B1 seizoen 2017-2018
Dit meisjesteam, samengesteld vanuit maar liefst vier verschillende teams, vormde vanaf het begin van het seizoen een eenheid. Door hard werken, saamhorigheid, plezier en wilskracht mochten ze zichzelf belonen met het kampioenschap in hun klasse. In het gehele seizoen hebben de meiden op twee wedstrijden na alles winnend

Mededeling
12-1

BASISOPLEIDING TRAINERS EN COACHES:

Binnenkort start op de LHC in samenwerking met de KNHB een gratis basisopleiding voor trainers en coaches. Ook serieus geïnteresseerden die volgend seizoen training willen gaan geven of willen coachen zijn van harte welkom. De leerzame workshops worden door externe experts gegeven. Bij deelname is het verplicht beide workshops van elk 2,5 uur bij te wonen, dit wordt dan afgesloten met

Mededeling
12-1

Verlenging Plus Clubfund actie

In overleg met PLUS Cornelis zijn de actiedata wat verlengd:
zegels uitgeven: tot 12-01-2019 zegels activeren: tot 20-01-2019 prijsuitreiking / persmoment: 8-02-2019 Producten in de winkel uitdelen: vanaf 9-02-2019