1.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg header-tempo.jpg
 
Mededeling

De nieuwe LHC ClubApp is weer geüpdatet

5-12 In deze laatste update is onder andere de bier/limonade pot weer te beheren via de app. Ook is de agenda sync. verbeterd en de weergave van nieuwsberichten in de app. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor de app nóg iets beter werkt. Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.3?
Android

Lees verder

Mededeling

IN DE SPOTLIGHT: ONZE COACHES

3-12 3 hoeraatjes voor onze coaches, want zij zijn verkozen tot ‘niet-spelend team van het jaar’! Deze titel gaat elk jaar naar een team dat zelf niet speelt, maar veel vrije tijd steekt in de club. 
Dit jaar zetten we de coaches in the spotlight, want elke week staan zij met veel enthousiasme onze kinderen te coachen én aan t

Lees verder

Mededeling

Zwarte Piet bij LHC

25-11 Vrijdag 23 november was er hoog bezoek op de club. Tijdens de laatste training voor de winterstop kwamen drie zwarte pieten het veld op bij de LHC.
De pieten hebben meegetraind met de benjamins, kabouter, E-tjes en F-jes.
Na afloop was het gezellig in het clubhuis. Voor een mooie prijs kon je friet en een hamburger eten.

Lees verder

Mededeling

Zorgpremie Salland Zorgverzekeringen bekend!

22-11 Basispremie: €106,90 per maand


12 november hebben alle zorgverzekeraars hun premie bekend gemaakt. Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je €106,90 per maand voor de basisverzekering.
 
Stap je over naar Salland Zorgverzekeringen en doe je dat via onze club? Dan krijg jij kortin

Lees verder

Mededeling

Martin Hovius benoemd tot CS+

20-11 Op 17 november jl. heeft Martin (links op de foto) samen met Hans Formsma de onderhoudende wedstrijd van JA1 tegen Nijmegen gefloten. Voor Martin was dit de afsluitende praktijktoets van zijn 'clubscheidsrechter plus' traject. Na de wedstrijd feliciteerde de KNHB beoordelaarster Martin met zijn benoeming. Wij sluiten ons daar graag bij aan!&nbs

Lees verder

Mededeling

Ook HC Ares cashless

17-11 Vanaf 1 december 2018 is HC Ares cashless. Vanaf dat moment kan alleen met een pinpas betaald worden.


Lees verder

Mededeling

Sportraad Lochem

15-11 Welke jeugdsportploeg gaat de strijd aan met het team MB1 van de Lochemse Hockey Club om de titel "JeugdSportploeg van het jaar 2018" te winnen?
Heeft een jeug dteam bij jou club een mooie prestatie geleverd in 2018 of ken jij een team die deze prijs verdiend? Aanmelden kan via:
Mededeling

Geslaagd voor het spelregelexamen!

14-11 Op 13 november jl. heeft een aantal leden met succes het scheidsrechtersexamen afgelegd: Harry, Noor, Rob, Roos S, Kris, Floris en Léon. Allen gefeliciteerd!

Lees verder

Mededeling

Info over de zaal

11-11 Beste leden,
 
Het zaalhockeyseizoen zit er weer aan te komen! Een mooie periode waarin, op andere vlakken dan op het veld, weer veel wordt geleerd.
 
Het zaalhockeytrainingsschema staat online. Kijk goed op welke dag en in welke zaal je training hebt.
 
Het is dit jaar g

Lees verder

Mededeling

Super gave actie bij de Plus

6-11 Het is jullie vast niet ontgaan dat de ClubFund-actie van start is gegaan bij PLUS Cornelis.
De kinderen krijgen deze week een gepersonaliseerde brochure mee naar huis waar de actie goed in staat beschreven.
 
Je kunt bij Plus Cornelis sparen voor leuke fanartikelen met je eigen foto erop en je kunt sparen voo

Lees verder

Mededeling

Samen is meestal leuker dan alleen!

2-11 En handiger en efficiënter, en twee weten meer dan een! Daarom deze oproep aan iedereen die het leuk vindt om teksten te schrijven voor onze social media.
Want, wist jij al dat Piet de Kant tijdens de laatste ALV vergadering is benoemd tot erelid. Of Michel van den Bos tot lid van verdienste.
Dat we net voor de herfstvakant

Lees verder

Mededeling

Keepersclinic groot succes voor Sarah en Julie

30-10 Sarah en Julie hebben een fantastische dag gehad bij de Keepersclinic en super veel geleerd. De meiden mogen trots zijn dat ze ook nog eens zijn benoemd tot keepsters van de dag en als beloning een mooie bidon en keepersshirt met handtekening van Jong Oranje keepster Roos hebben gekregen van trainer Tijmen.


Lees verder

Mededeling

JA1 gaat Suptop spelen!!

14-10 Nadat Ja1 herfstkampioen is geworden in de 1e klasse mochten ze gisteren op de velden van Union play-offs spelen voor een plekje in de Subtop. Z e hebben 1 wedstrijd verloren en 1 gelijk gespeeld. Maar omdat Hattem een slechter doelsaldo heeft, was dit genoeg voor een plek in de Subtop. Upward Ja1 gaat ook door naar de Subtop. 

Lees verder

Mededeling

Deze week is het de Week van de Scheidsrechter!

12-10 Een mooi moment om onze (club)scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten. Want dankzij hun vrijwillige inzet kunnen alle hockeyers op ieder niveau, elke week, 218.719 wedstrijden per jaar, lekker hun wedstrijden spelen!

Sta eens stil bij de taak van de scheidsrechter wanneer je naar de wedstrijd van je zoon of dochter

Lees verder

Mededeling

Halloween party op zaterdag 3 november!

11-10 Tickets vanaf vrijdag 12 oktober verkrijgbaar bij de bar of meld je aan via [email protected]


Lees verder

van 't bestuur

Maandag 15 oktober ALV

10-10 We gaan onze walk of fame uitbreiden aanstaande maandag 15 oktober!
Tijdens de ALV, onder het agendapunt van de voorzitter, worden Piet de Kant en Michel van den Bos benoemd tot respectievelijk erelid en lid van verdienste.
Heel leuk als jullie komen!


Lees verder

Mededeling

Spelregelcursus voor iedereen!

7-10 Zoals elke intelligente en intensieve sport kent het hockey vrij veel regels. Regels die in de loop der jaren ook nogal eens bijgesteld of vernieuwd worden. Hoe fijn is het niet als je als speler op de hoogte bent van de (actuele) regels? Daarom stelt de KNHB voor elke speler vanaf de B-leeftijd het halen van een spelregelkaart verplicht. Re

Lees verder

Mededeling

Inleveren boekjes Grote Clubactie

5-10 Wij zijn heel benieuwd hoe hard er is verkocht door de D en E teams! 
Jullie kunnen je boekjes inleveren bij Petra en Christel op de volgende adressen: Petra: Poldermolenlaan 4 en Christel: Korte voren 12.
Of in het clubhuis. Hier staat een speciale doos van de Grote Clubactie.
 
Vriendelijke

Lees verder

Mededeling

ABN AMRO SIX-A-SIDE Toernooi op ZATERDAG 13 oktober

3-10 ABN AMRO SIX-A-SIDE TOERNOOI
Tijdstip Zaterdag 13 oktober van 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.
Voor wie LHC elftalspelers/-speelsters met D, C, B of A-leeftijd.
Hoe Gespeeld wordt met mixed teams, 6 tegen 6 op een kwart veld met balken, geen keepers. Keepers kunnen uiteraard gewoon als speler mee

Lees verder

Mededeling

We luiden de herfst in!

30-9 Na een fantastische zomer is dan nu toch echt de herfst aangebroken. Een herfst waarin we heerlijk kunnen mijmeren over afgelopen zomer, stiekem alweer nadenken over wintersport óf zelfs al over zomer 2019. Ook een herfst waarin we weer door weer en wind langs de kant staan om ons kind aan te moedigen, in de rust genieten van warme chocolad

Lees verder

Mededeling

Ons A-team!

30-9 Ons A-team zorgt ervoor dat alles OP en rond ons clubhuis er piekfijn uitziet 👍 Toppers zijn het!

Lees verder

Mededeling

Nieuwe sponsorjasjes voor MC1

30-9 Heb je de meiden van Lochemse Hockey Club MC1 al gespot in hun nieuwe trainingsjasjes gesponsord door Landgoed De Wilmersberg ? Boudewijn en Githa van Vilsteren bedankt 👌
Meteen maar even van de gelegenheid gebruik gemaakt en een teamfoto gemaakt, de overige teamfoto's volgen binnenkort (managers krijgen bericht).


Lees verder

Mededeling

24 september Spelregelcafé

25-9 Gisteravond was het spelregelcafé 2018-2019 bij de Lochemse Hockey Club.


Namens de bond was Jasper Kosterink aanwezig die op vlotte wijze een aantal regels met ons doornam en meer vertelde over een adequate omgang met coaches en spelers. Er was aardig wat interesse, ook van andere clubs als Deventer en Goo

Lees verder

LHC in de Media

LHC cashless

25-9 Sinds het voorjaar is de LHC cashless. Je kunt betalen met pin, chip, Knipp-app of met de LHC-clubcard die te koop is bij de bar.
De LHC-clubcard ligt voor iedereen en vooral voor de jongste jeugd klaar in de kantine. De kaart kost € 2,50.
Voor voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je he

Lees verder

Mededeling

Nationale sportweek 15 t/m 29 september bij Lochemse Hockey Club

17-9 Doe lekker mee tijdens de Nationale sportweek van 15 t/m 29 september en maak kennis met hockey. Deze gave teamsport is voor elke leeftijd en iedereen is welkom! Kom gerust langs en bekijk ons trainingsschema op www.lochemsehockeyclub.nl
Ook LHC doet mee met de Nationale sportweek. Alle leden mogen tijdens de komende periode e

Lees verder

Mededeling

Maak kennis met G-Hockey

16-9 Heb jij een beperking of ken je iemand met een beperking? Kom dan eens (samen) langs op onze club en doe mee met het allerleukste team van de LHC! Gemeente Lochem Sportraad Lochem Sportcoach gemeente Lochem

Lees verder

Mededeling

LHC unieke spaaractie samen met Plus Lochem

12-9 Samen met Plus Lochem gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas!
In tegenstelling tot wat eerder aangekondigd is op de website en facebook, gaan we van iedereen (kabouters en benjamins en C t/m F-leden) een leuke foto maken. Aanmelden is niet nodig. Of je later gebruik gaat

Lees verder

Mededeling

WELKOM BIJ HET SPELREGELCAFE @ LHC OP 24 SEPTEMBER a.s.

10-9 INLOOP 19.30, AANVANG: 20.00 uur
De spelregelcafé’s zijn speciaal bedoeld om de scheidsrechters in het zonnetje te zetten en via een interactieve briefing voor te bereiden op het seizoen.  Bij de LHC verwelkomen wij op 24 september een bondsscheidsrechter die in een ongedwongen sfeer een aantal zaken met o

Lees verder

Mededeling

LHC cashless

9-9 We merken dat er af en toe nog contant betaald wordt aan de bar, maar sinds het voorjaar is de LHC cashless. Je kunt betalen met pin, chip, Knip-app of met de LHC-clubcard die te koop is bij de bar.
De voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven en/of die van je kind en

Lees verder

Mededeling

15 september 2018, start van de Grote Clubactie

7-9 Net als de voorgaande jaren, doet de Lochemse Hockey Club ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie.
Wat is dat nou precies de GCA?
De kinderen die in de E en de D spelen, mogen dan loten verkopen aan hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren, noem maar op. Het is leuk als de andere teams en hun ouders zoveel mogelij

Lees verder

Mededeling

Anja en Lisanne.....

7-9 Anja en Lisanne, dank jullie wel voor jullie jarenlange organisatie van evenementen voor de jongste jeugd! Jullie hebben de afgelopen jaren heel wat spoken het bos ingestuurd, eieren verstopt, paashazen & pieten & Sinterklaas geregeld en filmavonden georganiseerd! Top gedaan dames!  We zijn erg blij dat Selma, IJbelina,

Lees verder

Mededeling

Doe mee met de ClubFund-spaaractie!

5-9 Coole ClubFund -spaaractie bij PLUS Cornelis ! 
Spaar nu voor superleuke artikelen waar een foto van jou of je kind in clubtenue op staat. 
Doe je mee? Dan moet je natuurlijk wel even op de foto :-) Zaterdag 15 september a.s. komt er een fotograaf op de club (09.00-13.30 uur). Meld je hiervoor aan via vrijwill

Lees verder

Mededeling

Ook LHC rookvrij

4-9 ‘Vooral de hockeyverenigingen zijn goed bezig.’ Jawel, ook de LHC wordt rookvrij. Binnenkort meer hierover op onze site en op FB.
https://www.nu.nl/gezondheid/5443340/steeds-meer-sportverenigingen-verbannen-sigaret.htmlLees verder

Mededeling

LHC Witte Wieven toernooi

2-9 Afgelopen zondag was het jaarlijkse LHC Witte Wieven toernooi (trimhockeytoernooi) met teams uit Dieren, Zutphen, Deventer, Amerongen, Ede, Arnhem, Holten en natuurlijk Lochem.
 
Dit toernooi is mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren: Volvo Harrie Arendsen , PLUS Cornelis , totaalBED Harbach Sport &

Lees verder

Mededeling

SportWays kamp bij Lochemse Hockey Club!!

24-7 Kom jij ook naar het SportWays Kids dagkamp bij de Lochemse Hockey Club? We hebben ruim 35 aanmeldingen!
Je kunt je nog opgeven! Van 20   t/m 22 augustus   wordt onze club omgetoverd tot de ultieme SportWays hockey ervaring. Er wordt dan namelijk een te gek kamp georganiseerd! Het kamp is speciaal voor hockeyfans die

Lees verder

App

Tijd voor vakantie!

13-7Rapporten opgehaald en koffers gepakt? Tijd voor vakantie! Wij wensen jullie een fijne zomer! 

Lees verder

App

Bedankt coaches en managers!

12-7 De Technische Commissie bedankt alle coaches en managers voor hun inzet van het afgelopen seizoen.  De teams werden door jullie begeleid, gedragen en aangemoedigd gedurende een heleboel zaterdagen dit jaar. Dat begon met het creëren van een team van een heleboel individuen, om aan het einde van het seizoen een prachtig team te zien, dat

Lees verder

Mededeling

Dank je wel, Piet de Kant!

8-7 Afgelopen zaterdag was de laatste training voor de benjamins en kabouters door Piet de Kant!

Mooi om even terug te kijken hoe het ooit begon …..
In 1988 kwam Piet met zijn gezin in Lochem wonen. Zijn zoontje werd lid van de zaalhockey en toen zijn dochter een jaar later ook ging hockeyen, was het voor Piet t

Lees verder

Mededeling

Ouders bedankt!

7-7 Vorige week zondagmorgen was de jaarlijkse Ontmoet-je-nieuwe-Teamdag voor de Jongste Jeugd. Terwijl de kinderen spelletjes deden, verdeelden de ouders onderling de verschillende taken. En wat zijn we blij met deze enthousiaste groep ouders! 
Zo zijn we 15 coaches, 15 spelleiders, 7 teamanagers, 7 barhoofden, 1 persoon voor de sponsor

Lees verder

Mededeling

Lochem Jong Dames 1 ZOEKT SPEELSTERS

7-7 Ben jij 18+, heb je ooit gehockeyd en heb je zin om dit weer op te pakken? Heb je dan al aan ons Dames 1 team gedacht? Een vrolijke groep meiden die hockeyen leuk vindt, maar het vooral ook erg gezellig heeft samen. Wil je meer info? Neem dan contact op met Annemiek: 06-47779757


Lees verder

Mededeling

STERRENDAG 2019 op 22 juni 2019

6-7 Als organisatie van deze dag willen wij jullie heel hartelijk danken voor je deelname en gezelligheid.
Wij hebben het als een relaxte dag ervaren die op een aangename manier is verlopen.
 
Volgend jaar viert de LHC zijn 85-jarig lustrum en dat gaantongetwijfeld gepaard met een aantal leuke evenementen. I

Lees verder

Mededeling

STERRENDAG 2018

6-7 De foto's van de S T E R R E N D A G staan op onze site!
Bekijk ze via deze link: https://www.lochemsehockeyclub.nl/site/default.asp…


Lees verder

Mededeling

Zaalhockey gaat door!

28-6 Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Marike van der Ley heeft aangegeven dat zij de zaalhockey in het komende seizoen weer wil coördineren! Hulde!
Marike stelt het zeer op prijs dit samen met iemand te doen. Dus hebt u gedurende een aantal maanden wat tijd over en organiseert u graag, hockeyervaring is niet nodig, neemt

Lees verder

Spelregels

De spelregel van de week

22-1 Zaalhockey - gebruik van lichaam en stick
 
Waar of niet waar

Als een tegenstander al laag zit met de stick mag je de bal niet hard en van dichtbij door hem heen proberen te spelen. De pirouette waarbij de balbezitter een draai maakt en dan ‘zonder te kijken’ de bal een richting opspeelt moet worden

Lees verder

Spelregels

De spelregel van de week

20-12 Een aanvalster krijgt een vrije push te nemen: 20 cm voor de cirkel van de tegenstander, een halve meter van de balk af. Zij neemt de vrije push razendsnel, speelt de bal tegen de balk, neemt hem zelf aan en speelt daarna de bal aan haar stick direct de cirkel in.
De scheidsrechter fluit af en geeft het ‘niet 3-meter signaal aan’ (dri

Lees verder

Mededeling

ABN AMRO en LHC vernieuwen sponsorovereenkomst

14-6 Het contract met 
hoofdsponsor ABN AMRO
is verlengd met drie jaar!

Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en bedanken ABN AMRO van harte met dit nieuwe contract.
Lees verder