header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

14-16 augustus: SportWays hockeykamp in Lochem

Nieuws afbeelding 5-6

Een zomervakantie zonder hockey? Echt niet! Blijf hockeyen met de SportWays dagkampen

Direct aanmelden voor locatie Lochem op 14-16 augustus? Klik hier!

Zijn bij jou de zomerkriebels al begonnen? Wat een top vooruitzicht! Maar wacht... de zomervakantie betekent ook wekenlang geen hockey. Dáár steekt SportWays een stokje voor! Tijdens het hockeykamp bij ons op de club kun jij in de zomervakantie lekker blijven hockeyen. Geef jouw hockeyskills in de vakantie een boost, en begin het nieuwe seizoen met een voorsprong. Zien we je daar?

Hockeykamp Lochem: 14 t/m 16 augustus 2023

• Kids, 5 t/m 7 jaar | YoungStars, 7 t/m 9 jaar | Juniors, 10 t/m 13 jaar

Samen met de enthousiaste trainers van SportWays ga jij aan de slag om te werken aan jouw hockeyskills. Perfectioneer jouw basistechnieken, leer de hoge backhand en glijd over de buikschuifbaan om jouw tip-in te oefenen. Tijdens de afwisselende en fanatieke trainingen komen allerlei hockeytechnieken aan bod. Je gaat heel veel nieuwe dingen leren!

Sluit het seizoen af met je team - 15% groepskorting!

Zoek jij het perfecte uitje om het hockeyseizoen af te sluiten met jouw team? Of heb jij een hele club vrienden en vriendinnen verzameld waarmee je op kamp gaat? Mail voordat iedereen zich aanmeldt alle namen van jouw groep naar SportWays, en ontvang 15% korting per persoon!

De overnachtingskampen van SportWays: klaar voor jouw grootste hockeyavontuur?

De hele zomervakantie lang organiseert SportWays overnachtingskampen in Amsterdam, Antwerpen en Barcelona. Hockeyers van 10 tot en met 18 jaar oud uit alle hoeken van de wereld reizen naar deze kampen voor de ultieme hockeyervaring. Dompel jezelf een hele week onder met de mooiste sport die er is! Verwacht een uitdagend programma en ga tot het uiterste, met minstens 5 uur hockey per dag. De overnachtingskampen zijn de ultieme beleving voor hockeyers en goalies die hun hockeyskills een boost willen geven. Wacht niet te lang met inschrijven, want meerdere kampen zijn al volgeboekt! Ga naar de website voor meer informatie.

SportWays Hockeykampen op Lochem in 2023