header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

Kampioenen en vrijwilligers in schijnwerpers tijdens Champions Lunch

Nieuws afbeelding 20-6

We hebben dit weekend weer een volledig competitiejaar afgesloten! We kijken terug op een succesvol seizoen, met veel leuke teams, veel nieuwe leden, gelukkig weer veel sociale activiteiten en niet te vergeten veel sportief succes. 

Dit seizoen leverde de LHC in verschillende lijnen kampioenen af. En die zetten we afgelopen zondag in het zonnetje met de ‘Champions lunch’. Meisjes B1, Jongens C1, Jongens D3 en het G-hockeyteam wonnen allen de hockeycompetitie in hun klasse. In de nieuwe 7x7 competitie ging ook het Veteranen-mixed-team er met de titel vandoor.

Het is inmiddels traditie om na afloop van het hockeyseizoen de kampioenen te trakteren. De teams, ieder met eigen bijzonderheden, werden op het terras van het clubhuis letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Ook de vaste, onmisbare vrijwilligers van de club deelden mee in de feestvreugde.

 

G-hockey kampioen én deelnemer Special Olympics

Het G-hockeyteam is voor iedereen die niet mee kan komen in een regulier team en die het leuk vindt om te hockeyen. Dat ons G-hockeyteam dat ook graag doet, blijkt wel uit hun enthousiasme om naast de competitie mee te doen met de Special Olympics die onlangs plaatsvond in Twente. Als kers op de taart wonnen deze kanjers niet alleen de Special Olympics maar ook nog hun competitie.

Jonge honden stomen door

Bijzondere vermelding gaat ook uit naar onze Jongens D3, een jong elftal dat versneld doorstroomde van de achttallen naar "de D”, waar ze meteen het kampioenschap in de wacht sleepten. 

Jongens C1 hield het spannend tot de laatste competitiedag maar won in tropische hitte en werd daarmee nummer 1 in de poule. 

Meisjes B1 wist daarentegen al een paar weken geleden het kampioenschap te verzilveren.

 


Actief in nieuwe competitievorm

Dit jaar waren we ook actief met twee teams in de relatief nieuwe competitievorm van de hockeybond: ‘sevens’, een vorm van flexhockey voor seniorleden, waarbij in korte competities op een half veld in 7 tegen 7 korte wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond. Met zowel een damesteam als een mix-team speelde de LHC dit seizoen voor het eerst in de competitie die zich kenmerkt door meer flexibiliteit voor spelers.

 

Maar naast de kampioensfeesten was het sowieso feest voor de teams. Het regende de afgelopen weken leuke foto’s en filmpjes van teams die eindelijk weer een volledig seizoen met elkaar konden afsluiten tijden een team-BBQ of andere teamactiviteit. Dit weekend vond ook traditiegetrouw weer de Sterrendag plaats, het toernooi waarbij vele oud-leden een gelegenheidsteam vormde. Deze sociale activiteiten maken het clubgevoel bij de LHC compleet.

 


Nieuw seizoen start eind augustus

Nu de competitie is afgelopen heeft de club de teams voor volgend bekend gemaakt. Deze teams trainen nog twee weken in de nieuwe samenstelling, waarna de zomerstop start. Eind augustus starten de trainingen weer. Geïnteresseerden in alle vormen van hockey kunnen zich aanmelden voor drie gratis proeftrainingen via [email protected]