header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

Info over de zaal

Nieuws afbeelding 11-11

Beste leden,

 

Het zaalhockeyseizoen zit er weer aan te komen! Een mooie periode waarin, op andere vlakken dan op het veld, weer veel wordt geleerd.

 

Het zaalhockeytrainingsschema staat online. Kijk goed op welke dag en in welke zaal je training hebt.

 

Het is dit jaar gelukt om elk team één uur training te geven (in plaats van 45 minuten) en allemaal in een volledige zaal (De Beemd of ’t Timpke). Daar zijn we super blij mee, omdat ieder kind op deze manier meer kan leren. We hebben ervoor gekozen om twee teams tegelijkertijd te laten trainen, zodat er altijd aan het einde van de training een partijtje kan worden gedaan tegen het andere team.

 

De veldtrainingen lopen door tot en met 24 november. Vanaf maandag 26 november starten de trainingen in de zaal en deze lopen door tot aan 18 februari 2019. Vanaf 18 februari starten de veldtrainingen weer. In de kerstvakantie zijn er geen zaaltrainingen.

Voor de E6-jes en de F-jes hebben wij op dinsdagmiddag in De Beemd een uur ingepland van 16.00 tot 17.00 uur. We zullen voor deze groepen een roulatiesysteem maken, zodat alle teams tenminste drie keer kunnen trainen. Een mooie toevoeging die we dit jaar kunnen doen voor de jongste jeugd. Het roulatiesysteem wordt per app doorgestuurd.


Voor het zaalhockeyen geldt:

  • Graag een zaalstick gebruiken (of eventueel voor de jongste jeugd een veldstick aan de onderkant aftapen of omwikkelen met een sok)
  • Zaalschoenen aandoen
  • Bitjes en scheenbeschermers gewoon aan.

 

Verder geldt voor de zalen:

 

  • De spelers mogen écht pas naar binnen in de zaal als daarvoor toestemming is gegeven vanuit de zaal. Dus graag wachten in de hal van De Beemd en 't Timpke totdat je naar binnen mag. Niet op eigen gelegenheid de ruimtes betreden. We hebben hierover duidelijke afspraken met de zaalbeheerders.
  • Kom dus zoveel mogelijk omgekleed al aan bij de zaal, zodat je alleen je schoenen nog hoeft aan te trekken. Dan kan je zoveel mogelijk tijd hockeyend spenderen.
  • De ouders/rijders vragen wij om te helpen met het neerleggen en opruimen van de balken. Vele handen maken licht werk.

 

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne tijd in de zaal!

 

Hartelijke groet,

Annemiek van Drunen
Marike van der Ley
Lucia Turkenburg