header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
7-9

Lustrum! 90 jaar jong en springlevend!

Het 90-jarige Lustrumfeest van 31 augustus was een groot succes! 🎉
      

Mededeling
3-9

Witte Wieven Toernooi

Het Witte Wieven toernooi op 1 september was weer een succes en supergezellig! Door veel festiviteiten elders waren er wat minder teams dan gewoonlijk, maar er konden daardoor ook meer wedstrijdjes gespeeld worden. Dat maakte alles goed. 

Mededeling
3-9

Het A-team! deel 2

Het A-team (deel 2)! Ja, ze kunnen nog wel een extra positief bericht gebruiken! Er werd ook om gevraagd....'Komt er nog een tweede ronde, want ik was er niet?!' 😂

Mededeling
26-8

Het A-team!

Het A-team! (Lach even, dat is gezellig voor op de socials! 🤣)

De afgelopen weken trek ik (Annemiek) veel met ze op. Wat een gouden mensen zijn het toch. We moeten ze koesteren! ❤️ Ieder zijn/haar eigen taak. 
      

Mededeling
26-8

Zomertoer Lochem

Vrijdag 23 augustus was de LHC present bij de Zomertoer in Lochem. Iedereen die het wilde proberen kon schieten op het gatendoel en als er raak geschoten werd, werd dat beloond met een cadeautje uit de grabbelton. Jong en oud waagde het en er zaten beslist talenten bij :-). Fien, Suus, Ainoa,

Mededeling
21-8

Even voorstellen!

Even voorstellen 😊
Mijn naam is Annemiek van Drunen en ik ga het aankomende seizoen de barwerkzaamheden op me nemen. Ik heb deze taken overgenomen van Wim Lonink en Quirine Bas. Dank voor jullie inzet het afgelopen seizoen!

van 't bestuur
19-8

Update taskforce sponsoring

Sinds enige maanden is onze sponsorcommissie uitgebreid met Michel van den Bos, a.i. voorzitter, Petra Fokkema, Sisca Bosma, Wouter Creutzberg, Elsemiek van Gaalen, Marc Maatmann en Frederick Gentis. Wij zijn zeer verheugd dat deze groep mensen met veel enthousiasme en energie

van 't bestuur
1-8

Wisseling bij taken bar

M.i.v. 1 augustus neemt Annemiek van Drunen de organisatie van de bar over, d.w.z. dat zij verantwoordelijk wordt voor de planning, inkoop, assortiment, bar- en keukeninrichting en -beheer. Tevens ondersteunt zij bij evenementen en zal zij betrokken worden bij het inrichten van het nieuwe

Mededeling
25-7

LHC lustrum - 90 jaar jong en springlevend!

Beste leden en oud-leden van LHC, de mooiste hockeyclub in de Achterhoek,
We gaan er op zaterdag 31 augustus een fantastische dag van maken! Vanaf 15.00 uur zijn de deuren geopend voor een gezellige middag en avond samen.

Mededeling
20-7

LHC lustrum - 90 jaar jong en springlevend!

Klik hier voor meer informatie & aanmelden!

Mededeling
24-6

Leer nieuwe hockeyskills van een Hoofdklasse topper!

Leer nieuwe hockeyskills van een Hoofdklasse topper! Noor de Baat komt naar het hockeykamp in de zomervakantie Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!

Mededeling
24-6

NK DO25-1 Lochemse Hockeyclub

NK DO25-1 Lochemse Hockeyclub
 Op zondag 23 juni mogen de dames onder 25 aantreden op het NK. Met een bus vertrokken we in alle vroege richting Amstelveen, samen met een grote groep supporters.