header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling
7-10

Grote Clubactie

De Grote Club Actie kende vorig seizoen 10 topverkopers, die vanaf vandaag hun welverdiende medaille plus tegoedbon voor iets lekkers uit ons barassortiment kregen/krijgen. 

Mededeling
7-10

De Week van de Scheidsrechter

De Week van de Scheidsrechter! ❤️

Hierbij een paar foto's van een aantal van onze trouwe en vaste scheidsrechters. Er missen er nog een hele hoop die er ook vaak staan, maar die staan alleen nog niet vaak genoeg op de foto! 💯

van 't bestuur
3-10

VOG

 
Het hockeyseizoen is weer van start gegaan. Voor elke vrijwilliger bij de LHC die werkt met minderjarigen en/of kwetsbaren en zelf 18 jaar of ouder is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aangevraagd.

Mededeling
2-10

Kom de OranjeHockey Heren aanmoedigen!

Eind november en begin december spelen de OranjeHockey Heren in het Wagener Stadion de thuiswedstrijden van de FIH Pro League tegen België en Duitsland. Het is de eerste keer dat de Oranje Heren in Nederland in actie komen na het winnen van het olympisch goud. Dit mooie Oranje feest mag je

Mededeling
1-10

van 5 t/m 13 oktober: Week van de scheidsrechter

Van zaterdag 5 oktober tot en met zondag 13 oktober is de Week van de Scheidsrechter 2024. Dit is hét jaarlijkse moment om al onze scheidsrechters te bedanken voor hun inzet!  Ze staan er altijd maar weer: bij 30 graden, bij regen, bij wind. Dank jullie wel!

Mededeling
30-9

Wat een weekend!

Zo....waar we moeten we beginnen? Wat een weekend joh! De club is voor de volle 100% benut. Dit zouden we elk weekend moeten hebben!

Mededeling
27-9

Lustrum 90 jaar - de foto's!

Bekijk hier alle foto's van het 90-jarig lustrum dat gevierd werd op 31 augustus.  Het wachtwoord is '90jaarjong'. 
Fotografie: Marjolein Aarten.

Mededeling
26-9

Evenementenkalender 2024-2025

De Evenementenkalender van 2024-2025 is er weer! 
Een aantal evenementen heeft zelfs al plaatsgevonden zoals het Lustrum, Witte Wieventoernooi en de eerste Vinted. 💙

Mededeling
25-9

nieuwe jeugdraad

De Jeugdraad 2024-2025 is bekend! Bonne van Vilsteren, Jolie Bouman, Teije Eijkelkamp, Maud Vreeman, Querine van den Bergh, Maartje Wesseldijk, Fleur Tap en Isolde van Dam gaan dit jaar weer mooie dingen organiseren!
Wie biedt zich al aan als vrijwilliger tijdens een hockeyfeest?

Mededeling
20-9

>>Silver Cup Dames 1<<

Kom vrijdag 27 september naar de club voor de Silver Cup!
Het belooft een ouderwetse Silver Cup avond te worden. Dames 1 speelt in de tweede ronde van de Silver Cup thuis tegen MHC Zutphen Dames 1. 

Mededeling
19-9

Grote Club Actie!

Vanaf zaterdag 21 september gaan onze jeugdleden aan de slag om zoveel mogelijk loten voor onze club te verkopen. 80% van de opbrengst gaat naar de club. De trekking is op 19 november.