Korting op toegang ABN AMRO World Tennis Tournament

Aanbod van ABN AMRO: speciaal voor de leden van de LHC is er een aanbod om met 30% korting het ABN AMRO World Tennis Tournament te bezoeken. Het toernooi is van 9 t/m 17 februari 2019. De korting geldt op maandag, dinsdag of woensdag.
Bestellingen van kaarten kunnen gedaan worden via onderstaande link:

wtt2019hockey.events.abnamro.nl

Mededeling

BASISOPLEIDING TRAINERS EN COACHES:

Binnenkort start op de LHC in samenwerking met de KNHB een gratis basisopleiding voor trainers en coaches. Ook serieus geïnteresseerden die volgend seizoen training willen gaan geven of willen coachen zijn van harte welkom. De leerzame workshops worden door externe experts gegeven. Bij deelname is het verplicht beide workshops van elk 2,5 uur bij te wonen, dit wordt dan afgesloten met

Verlenging Plus Clubfund actie

In overleg met PLUS Cornelis zijn de actiedata wat verlengd:
zegels uitgeven: tot 12-01-2019 zegels activeren: tot 20-01-2019 prijsuitreiking / persmoment: 8-02-2019 Producten in de winkel uitdelen: vanaf 9-02-2019

van 't bestuur

Eppo van Bolhuis

Op 4 januari jl. is Eppo van Bolhuis, Erelid van de LHC, overleden. Naast Erelid was Eppo van Bolhuis ook Drager van de bondspeld, een onderscheiding voor vrijwilligers van de KNHB die Eppo in 2016 ontvangen heeft, gezien hij zoveel heeft betekend voor de hockeysport.

Geweldige nieuwe luifel!

Na de zaalperiode zitten wij droog onder de fantastische nieuwe luifel! Met dank aan het accommodatieteam.

Afgelopen donderdag waren de mannen druk met monteren, hijsen en neerhalen van het zeildoek van de luifel. Het zag er geweldig uit.

Laatste dag sparen voor de Plus Clubfund actie

Tot en met vandaag kunnen jullie nog punten sparen bij de Plus voor die leuke spulletjes met jullie foto erop.
Is het jullie allemaal gelukt om voldoende punten te sparen? Probeer anders nog even in de buurt of bij teamgenoten aan extra punten te komen.

Vrijwilligers gezocht:

Voor het aankomende hockeyfeest zoekt het jeugdbestuur nog vrijwilligers. Heeft u de datum 2 februari vrij staan in uw agenda? Het jeugdbestuur zou het heel erg op prijs stellen als u hun dan wilt helpen bij dit feest. Eventueel een halve avond zou al super zijn!
Contact [email protected]

3e-kerstdagborrel

Beste (oud)leden,
Dit jaar is weer de 3e-Kerstdagborrel bij de LHC. Lekker met de kerst terug in Lochem? Eerste Kerstdag bij je ouders en tweede Kerstdag bij die van je vriend/vriendin? Dan mogen de remmen de dag er op weer los want vanaf heden vier je 3e Kerstdag op de club!  Van te voren bevestigen of je aanwezig bent hoeft niet. We weten namelijk dat je er

Mededeling

Heb jij die leuke teenslippers voor de zomer al besteld?

Al veel leden die op de foto zijn geweest voor de ClubFund actie hebben zich aangemeld en hebben zelfs al artikelen besteld. Als je inlogt, kun je ALLE artikelen zien waarvoor je kunt sparen. Vergeet niet om iedereen te vragen om mee te sparen zoals buren, familie, collega’s van je ouders of klasgenootjes.

De nieuwe LHC ClubApp is weer geüpdatet

In deze laatste update is onder andere de bier/limonade pot weer te beheren via de app. Ook is de agenda sync. verbeterd en de weergave van nieuwsberichten in de app. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor de app nóg iets beter werkt. Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.3?

IN DE SPOTLIGHT: ONZE COACHES

3 hoeraatjes voor onze coaches, want zij zijn verkozen tot ‘niet-spelend team van het jaar’! Deze titel gaat elk jaar naar een team dat zelf niet speelt, maar veel vrije tijd steekt in de club.

Zwarte Piet bij LHC

Vrijdag 23 november was er hoog bezoek op de club. Tijdens de laatste training voor de winterstop kwamen drie zwarte pieten het veld op bij de LHC.
De pieten hebben meegetraind met de benjamins, kabouter, E-tjes en F-jes.
Na afloop was het gezellig in het clubhuis. Voor een mooie prijs kon je friet en een hamburger eten.