zaterdag 8 juni 2019
09:30 Uit Meisjes 8E2 WMHC Avanti M8E1
09:45 Thuis Meisjes 8E1 O.H.C. Bully M8E3

VeterinnenB

Op dinsdagavond traint Annemiek van Drunen vol enthousiasme de Veterinnen B. Het werd dan ook weer eens tijd om onze geleerde kunsten in een wedstrijd te laten zien. Een tegenstander was door Annemiek snel gevonden. MB3 wilde ons wel in het zweet laten werken.

van 't bestuur

Van de voorzitter: nieuwe bestuursleden en waterveld

Beste leden,

We gaan de laatste zes weken van het seizoen in. Om precies te zijn, er zijn nog drie competitieweekeinden gevolgd door drie weken met evenementen, toernooien en afsluitingen.

Mededeling

GEZOCHT: nieuwe enthousiaste jeugdtrainers!

De voorbereidingen voor het seizoen 2019 – 2020 zijn in volle gang. We zijn voor het komende seizoen nog op zoek naar een aantal nieuwe, enthousiaste jeugdtrainers!

Urban Hockey clinics op 8 mei, 1 en 8 juni

Op zaterdag 18 mei, en op 1 en 8 juni van 9:30h tot 10:15h wordt voor de jongens een Urban Hockey Clinic georganiseerd op de club. Fedde is student aan de Calo Windesheim en KNHB ambassadeur van Urban Hockey. Urban hockey draait om tricks, challenges en battles. Je wordt er technisch sterker

Toernooitje Benjamins en Kabouters

Afgelopen zondag hebben ongeveer 80 Kabouters en Benjamins van Twente, EHV, Almelo, PW en Lochem meegedaan met het laatste toernooitje van dit seizoen. Het was weer een hele gezellige en sportieve ochtend.  Bedankt voor alle hulp!

REMINDER opzeggen lidmaatschap voor 1 juni

Als je het volgende seizoen niet meer wilt of kunt hockeyen, vergeet dan niet tijdig je lidmaatschap op te zeggen om te voorkomen dat je volgend seizoen weer contributie moet betalen.

Mededeling

Save the date: SportWays bij ons op de club

Pak je agenda er alvast bij, want de data voor de meest leerzame hockeykampen van Nederland zijn bekend! Wij heten alle enthousiaste hockeyers welkom die willen deelnemen aan dit unieke sportprogramma op Lochem, graag nieuwe technieken willen leren, zichzelf ontwikkelen C)n op het veld willen staan

G-team on tour

Ons G-team heeft meegedaan aan het Myra-toernooi in Amstelveen. Ze hebben de originaliteitsprijs gewonnen met hun paas-shirts! En ze zijn 3e geworden in hun poule. Het was een mooie, gezellige dag. Iedereen had er veel zin in en ze hebben lekker gespeeld

Familie Paastoernooi!!!

Wat een geweldige sfeer @ paastoernooi! Zon, veel deelnemers en tijd voor terras.

Mededeling

Bezoek SSV Ulm weer een succes!

Vorige week was SSV Ulm 1846 e.V. - Hockeyabteilung te gast @ LHC om een aantal wedstrijden te spelen tegen JC1, JA2, MC1 en MB1.
Dank aan de organisatie, scheidsrechters en barbemanning voor jullie hulp op deze dag!

Toernooi met de Benjamins

Onder heerlijke weersomstandigheden hebben de Benjamins afgelopen zondag meegedaan met een toernooitje op Lochem om alvast te wennen aan de echte wedstrijden bij de F-jes. Een groot succes met in totaal 18 teams van Twente, EHV, PW, Almelo en Lochem. Dank aan alle behulpzame ouders!