1.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg header-tempo.jpg

Betalen en LHC-clubcard

LHC CASHLESS

Lochemse Hockey Club gaat over op een volledig cashless betaalsysteem. Dit betekent dat we in de toekomst niet meer contact kunnen betalen aan de bar maar uitsluitend met pin, met de nieuw aangeschafte LHC-Clubcard of met de KNIP app die je downloadt op je mobiele telefoon.

CASHLESS betalen heeft een aantal voordelen: je hoeft geen geld meer mee te nemen naar de club, je hebt overzicht en controle over je bar-uitgaven en/of die van je kind en het is heel efficiënt voor de vrijwilligers die achter de bar staan.

We gaan CASHLESS gefaseerd invoeren. De LHC-Clubcard ligt vanaf medio april 2018 in de  kantine. Deze Clubcard is vooral handig voor de jongste jeugd die niet over een pinpas of mobiele telefoon met KNIP app beschikt.

We streven ernaar om na de meivakantie 2018 volledig cashless te zijn, vanaf dan kun je niet meer contant betalen aan de bar maar op de volgende drie manieren:

·       met pinpas;

·       met KNIP app, die je downloadt op je mobiele telefoon;

·       met LHC-Clubcard (met voldoende saldo).

De LHC-clubcard ligt klaar in de kantine en kost € 2,50. Het ‘opladen’ van de Clubcard kan:

·       In de kantine met je eigen bank/pinpas (minimaal € 5)

·       Via de Knip app

·       Via internet: mijnkniponline.nl

Ook bitjes kunnen met de Clubcard, en dus alleen nog cashless, bij de bar worden gekocht.

De Barcommissie krijgt een korte instructie.

VEELGESTELDE VRAGEN RONDOM DE LHC-CLUBCARD:

Wanneer en hoe krijg ik mijn Clubcard?

De Clubcard ligt klaar bij de bar met ingang van april 2018.

Hoe activeer ik mijn Clubcard?
Voor je met de LHC Clubcard kan betalen, dien je de LHC Clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Je Clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat.

Hoe kan ik saldo laden op mijn Clubcard?

1.   Opwaarderen in de kantine bij de kaartlezer.

2.   Opwaarderen via de KNIP app op je mobiele telefoon.

Wanneer je de KNIP app geïnstalleerd hebt, doorloop je de gevraagde stappen om je account te voltooien en saldo op je rekening te kunnen laden.

Opwaarderen met + via Ideal, Mastercard en VISA-card.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de KNIP app? Kijk dan op;

3.   Via Internet via mijn www.mijnkniponline.nl

Is het mogelijk mijn Clubcard op LHC bij de bar op te waarderen?

JA, het is mogelijk bij de bar je Clubcard op te waarderen. Ook kun je met de KNIP app op je telefoon je saldo opwaarderen en checken.

Daarnaast kun je je Clubcard via de computer thuis opwaarderen.
Om je Clubcard via internet op te laden ga je naar www.mijnkniponline.nl en log je in op je persoonlijke pagina. Om veiligheidsredenen heb je een loginnaam en wachtwoord nodig die je in een aparte e-mail ontvangt.

Hoe weet ik wat mijn actuele saldo is?
Bij het afrekenen wordt het actuele saldo op het LCD-scherm/klantendisplay aan de klantkant getoond.  Je kunt ook om een bonnetje vragen. Op de bon staan de consumpties en het actuele saldo. Je kunt degene achter de bar ook vragen om op "Saldo” te drukken en de pas op de paslezer leggen. Het saldo wordt dan getoond.

Een andere mogelijkheid is inloggen op mijnkniponline.nl. Deze site is te bereiken via elke mobiele telefoon, tablet of computer. Op deze site kan je je saldo en gebruikte consumpties inzien, gegevens wijzigen en je pas opwaarderen middels iDEAL. Bovendien is het mogelijk om:

• Rekeningen te koppelen, d.w.z. dat bijvoorbeeld alle gezinsleden vanuit dezelfde rekening betalen;
  • Logins koppelen, de rekeningen blijven apart maar de bestedingen kunnen wel worden ingezien vanuit 1 login  (misschien handig als je wilt weten wat je kinderen zoal aan de bar kopen).

Hoe werkt betalen met de Clubcard?

Voor de administratieve afhandeling heeft LHC een overeenkomst gesloten met Twelve. Zij zijn leverancier van het kassasysteem in het clubhuis en beheren de BackOffice van de betaalfunctie van de Clubcard.
Bij een Clubcard betaling heb je geen pincode nodig. Om af te rekenen wordt de Clubcard op de kaartlezer gelegd, dat is alles. Als er onvoldoende saldo op de kaart staat kan de betaling omgezet worden in een pinbetaling.

Heb ik een pincode nodig voor betaling met de Clubcard?

Vanaf wanneer kan ik betalen met mijn Clubcard?

Je Clubcard is gereed voor gebruik zodra er saldo op staat. Met ingang van april kun je met de Clubcard betalen.

Hoe kom ik aan een nieuwe Clubcard?
Een nieuw pas kun je in de kantine kopen. Een nieuwe pas kost € 2,50.

Kunnen niet-leden (bijvoorbeeld ouders) ook een Clubcard kopen?

Ja. Ouders kunnen bij de bar een Clubcard halen voor hun kind of voor zichzelf. Kosten hiervoor bedragen € 2,50

Hoe zit het met Clubcard voor minderjarige leden?

Ouders/verzorgers van minderjarige leden kunnen het saldobeheer over de Clubcard voor hun kind voeren. Hiermee kun je de uitgaven limiteren.

Geldt er een minimum en maximumbedrag dat ik kan opladen?

Het minimumbedrag is € 5,- en het maximale bedrag is € 200,-.

Wat moet ik doen bij diefstal of vermissing en ben ik dan mijn saldo kwijt?

Blokkeer je Clubcard zo snel mogelijk. Dit kun je doen door in te loggen via het inlogscherm achter de sneltoets ‘Clubcard’ op de LHC-website en in de menuoptie ‘Blokkeren’ te kiezen. Het saldo blijft gewoon op de server staan maar snel blokkeren is wel van belang omdat de vinder misbruik zou kunnen maken van je Clubcard.

Is er een LHC-Clubcard voor teams?

Ja. Als team kun je gebruik maken van een Clubcard. Het beheer en saldo regel je onderling. De kosten van een Team-Clubcard bedragen € 2,50

Kunnen personen onder de 18 jaar alcoholische drank afrekenen met de Clubcard?

Nee, dat is niet mogelijk.

Kan ik met mijn Clubcard ook ergens anders betalen?
Nee, met het tegoed op je Clubcard kan alleen bij LHC worden afgerekend.