header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

In Memoriam - Berry Engelen

Nieuws afbeelding 29-11

Met grote verslagenheid hebben wij als club kennisgenomen van het zeer plotselinge overlijden van Berry Engelen. 

Berry raakte dinsdagavond 23 november, toen hij na een diploma-uitreiking van zijn studenten de trein wilde pakken richting Zutphen onwel en kwam ten val. Reanimatiepogingen van de hulpdiensten konden Berry niet redden.

Berry is slechts 59 jaar geworden. Hij was als belangstellende ouder en later als trimmer jarenlang lid van de Lochemse Hockey Club. Hij speelde trouw iedere zondagochtend bij de trimmers en als invaller speelde hij af en toe mee met de veteranenteams. Berry had passie voor het spel, maar was ook een animator met zijn bijdragen aan de grapjes in de trainingen of met stilzwijgende humor door met een lach op zijn gezicht te kijken naar wat er gebeurde. In het veld was hij onze spil, hij had goed overzicht als laatste man, gaf complimenten maar joeg zijn teamgenoten ook op met zijn favoriete kreten "Dek je mannetje!” of "Naar voren!”. 

Een sociaal persoon, altijd geïnteresseerd in een ander en heel lief. Ook buiten het veld een verbinder, met – naast zijn grapjes – oprechte belangstelling voor de trimmersgroep en oud-trimmers. Een warm en bijzonder positief mens, die probeerde de wereld iets beter te maken door wat hij kon bijdragen. Wij missen hem.

Wij wensen de familie en naasten van Berry heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode.

 

Bestuur en Trimmers van de LHC