header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

Corona-update per 6 november

Nieuws afbeelding 5-11

Ondanks de veelbelovende start van het hockeyseizoen zijn er dinsdag jl. op de persconferentie door het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Het kabinet is van mening dat, om verdere groei van het aantal corona-besmettingen te stoppen, het noodzakelijk is om alle sportclubs te verplichten COVID QR-codes te checken van 18-jarigen en ouder. Gelukkig is deze maatregel later deze week deels teruggedraaid. 


Wat is precies de bedoeling en hoe gaan we daar binnen de LHC mee om?

 

Corona-maatregelen per zaterdag 6 november

 

  • Het is NIET nodig om je QR-code te laten zien als je het LHC-terrein of de velden wilt betreden
  • Je moet WEL je QR-code laten zien op het moment dat je het clubhuis in wilt. Dit wordt ook duidelijk ter plaatse aangegeven
  • Bovenstaande geldt voor iedereen vanaf 18 jaar, dus voor leden, trainers, ouders, toeschouwers etc

Zorg er dus voor dat je altijd een geldige QR-code op zak hebt op het moment dat je van plan bent het clubhuis te betreden.

Op de website van de KNHB is een compleet corona-dossier met maatregelen die gelden voor onze sport. Als LHC volgen we de lijn van de overheid en de KNHB, dus mocht je meer willen weten, kun je hier ook meer lezen.

 

Wij hopen dat het voorlopig bij deze maatregel blijft en dat we op een normale manier kunnen blijven hockeyen. En we hopen jullie de komende periode vol enthousiasme op de club te blijven zien!