header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

Grote Clubactie 2020 voor nieuwe trainingsmaterialen LHC

Nieuws afbeelding 24-9 De Grote Clubactie is weer van start gegaan! De Lochemse Hockey Club doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Waarom? We kunnen zo extra inkomsten verdienen. Zo willen we gave trainingsmaterialen kopen van de opbrengst. Daarbij hebben we de hulp van alle LHC-leden en andere betrokkenen nodig! 

Hoe kun je helpen? 

 

Heel simpel: het gaat om loten verkopen en dus ook om loten kopen! Een lot voor deze landelijke loterij kost €3,-. Daarvan gaat 80%, dus €2,40 per lot, naar onze clubkas. Daarmee kunnen we leuke dingen doen! 

Loten kopen? 

Dan steun je niet alleen de LHC met extra opbrengsten via de opbrengst van de loten. Daarnaast maak je kans op geweldige prijzen; de hoofdprijs is een bedrag van €100.000,-! Genoeg jeugdleden die de loten gaan verkopen, dus geweldig als je aan het resultaat daarvan kunt bijdragen. 

Loten verkopen?

De jeugd gaat op pad om loten van de Grote Club Actie te verkopen. Van de opbrengst kan iedereen profiteren, aangezien we inzetten op de aanschaf van nieuwe, gave trainingsmaterialen. En… ook verkopers kunnen te gekke prijzen winnen!

Veilig loten verkopen in tijden van corona

 

De verkoopinstructies zijn in de bijlage te vinden en krijgt ieder team ook mee. Belangrijkste is dat er - naast het reguliere verkopen langs de deuren met het verkoopboekje - ook de mogelijkheid is om online te verkopen. Wel zo veilig in tijden van corona. Hoe dat werkt vind je hier: https://www.clubactie.nl/instructie/.

Let verder goed op: 

- Houd altijd 1,5 meter afstand aan de deur en desinfecteer je handen regelmatig;

-Vraag kopers z.v.m. online loten te kopen. Lukt dit niet? Vraag of hij/zij zijn eigen pen gebruikt.

 

Nóg meer verkopen? 

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever hem dan in bij je coach of in de speciale doos in het clubhuis vóór 31 oktober. Wil je meer verkopen? Alice Kiers kan jou een nieuw boekje geven. Wil je meer informatie? Mail naar [email protected] 

 

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Bijlage