header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

Sloop keuken en bar is begonnen

Nieuws afbeelding 12-12

Beste Leden,

Twee ledenvergaderingen geleden hebben we van jullie toestemming gekregen om de keuken en de bar te gaan verbouwen. Na een periode vaan voorbereiding zijn wij er dan nu aan toe om over te gaan tot realisatie. 

De winterstop is de langste periode in het jaar waarin het clubhuis niet gebruikt wordt dus dat kwam goed uit. Inmiddels is het A-team onder de bezielende leiding van bouwmanager Jos van Nuenen, begonnen met het slopen van de bar en de keuken. Het A-team blijkt naast verstand van terreinonderhoud zich te ontpoppen als zeer vakbekwame klussers! Vele handen maken licht werk en zo zijn er twaalf mensen aan de gang om vrijwillig de club te verfraaien en toekomstklaar te maken. Normaal komen de heren en dames samen op maandag -en vrijdagmorgen maar nu zijn de "werktijden" verruimd naar dagelijks vanaf 09:00 uur tot zo lang als het die dag nodig is. 

Bijgaand enkele impressies van de status. De komende maanden houd ik jullie op de hoogte van de vorderingen. We gaan ervan uit dat bij de start van het nieuwe seizoen er een fonkelend nieuwe bar en keuken gerealiseerd zijn. Mocht een van jullie zin hebben om mee te werken dan kan dat natuurlijk altijd. Neem dan vooraf even contact op met Jos van Nuenen. 

 

Met vriendelijke groeten,

Bas Holshuijsen
Bestuurslid Facilitaire zaken

Bijlage