header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
header foto header foto header foto
 
Mededeling

Start hockeyseizoen

Nieuws afbeelding 22-8

Beste leden, 

  

De zomervakantie zit er alweer bijna op en het nieuwe hockeyseizoen staat weer voor de deur. De eerste oefenwedstrijden staan al gepland en dat betekent dat we ook weer het veld op gaan om te trainen! Voor de jongste jeugd zullen de trainingen starten vanaf maandag 2 september, dus óók Technical Friday, de kabouters en de benjamins. De oudere jeugd, D-teams en hoger, en de senioren zullen een week eerder starten, namelijk vanaf maandag 26 augustus. Let op, alle keeperstrainingen zullen ook pas vanaf 2 september starten in verband met de uitgifte van de keepersspullen die op vrijdag 30 augustus zal plaatsvinden. 

  

Zoals voor velen van jullie al bekend is, zijn wij door trainerswisselingen genoodzaakt geweest om het trainingsschema dat eind juni op de site verscheen te wijzigen. Enkele trainingen zijn sindsdien van dag verschoven en andere van tijd. Let dus goed op waar je wanneer moet zijn! Het volledige trainingsschema is te zien op de site (Hockey > Trainingsschema > Hoofdschema). Ook in de LISA-App kun je zien wanneer, waar en van welke trainer je training hebt. Van ieder lid verwachten we dat ze een kwartier voor tijd aanwezig zullen zijn voor de warming-up. 

  

Mocht je vanaf 26 augustus of 2 september nog niet kunnen trainen, meld je dan persoonlijk af bij je eigen trainer. Tot en met de D-jeugd verwachten we dat ouders/verzorgers de kinderen afmelden en vanaf de C-jeugd verwachten we dat leden zichzelf afmelden bij de trainer. Alle informatie van de trainers staat in de LISA-App of kan worden gegeven door de begeleiding van de teams. 

  

Voor nu, een gezond en sportief hockeyseizoen gewenst namens de gehele TC! 

  

Tot ziens op het veld!

85 jaar Lochemse HC

16 mei 2020