1.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 2.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg header-tempo.jpg
 

Heren 1

Heren 1 - M.H.C. Oosterbeek
Datum zondag 5-3 Spelen 14:30
van 't bestuur

Feest voor ouders en seniorleden (21+)

22-2 Beste ouders en seniorleden,
De LHC streeft ernaar om een gastvrije attractieve familieclub te zijn, die meer biedt dan hockey alleen! As 11 maart van 18h00-22h00 vindt daarom een feest plaats voor alle ouders, vrijwilligers, veterinnen, veteranen en trimmers.
Kent u niet veel andere ouders of juist wel? Na deze avond kent u er

Lees verder

Dames 1

Dames 1 - C.M.H.C. CIVICUM
Datum zondag 12-3 Spelen 12:45
van 't bestuur

Van de vicevoorzitter

21-2 Bardienst gekoppeld aan teams
Nog een paar weekenden en dan start alweer de tweede helft van het seizoen 2016-2017! De club heeft de afgelopen maanden alles behalve stil gelegen. Zestien teams zijn actief geweest in de zaal. Op de velden is ook veel getraind en zijn oefen wedstrijden gespeeld.
Niet alleen komen zo dadelijk onze

Lees verder

Mededeling

MB1 zaalkampioenen!!!

19-2Gaaf meiden B1!! Van harte gefeliciteerd!


Lees verder

Mededeling

Oefendrieluik MD1/MD4/JD2

18-2 Vandaag is er een oefendrieluik tussen MD1,MD4 en JD2 gespeeld. Waar de teams van MD1 en MD4 al sinds de zomer in de huidige samenstelling spelen, is JD2 een nieuw samengesteld team dat voor het eerst op een heel veld speelde.
 
Het was een leuke ochtend met alleen maar spannende wedstrijden. Iedereen heeft gewonnen: MD1

Lees verder

Mededeling

Sportverkiezing Lochem, breng je stem uit!!

17-2Nog tot 28 februari 1700 uur kan er gestemd worden. Je mag helaas maar 1 keer stemmen, dus moeilijk kiezen!
Breng je stem uit op ons G-team, genomineerd voor sportploeg van het jaar of Jongens D1, genomineerd voor jeugdsportploeg van het jaar.
Kijk op

Lees verder

Mededeling

Trainingsrooster voorjaar

16-2Op de site en in LISA staat het trainingsrooster voor het voorjaar. Het rooster gaat in op maandag 6 maart, direct na de voorjaarsvakantie.

Het huidige winterrooster loopt door t/m donderdag 23 februari. Op vrijdag de 24e en tijdens de voorjaarsvakantie zijn er geen trainingen..


Lees verder

Mededeling

Tijd voor een feestje!

14-2Sorry jeugd, deze keer helaas niet voor jullie.... ;-)
De LHC organiseert een après ski party voor ouders, vrijwilligers, veteranen, veterinnen en trimmers op zaterdag 11 maart a.s. van 18.00-22.00 uur.
Toegangskaarten zijn te koop bij Tante Pos! Graag contact betalen!


Lees verder

Mededeling

Beste (ouders van) spelers, speelsters, coaches, managers van alle teams die zaalhockey hebben gespeeld,

13-2 Nog even een reminder m.b.t. de bijeenkomst evaluatie zaalhockey op 23 februari a.s.,

wanneer: donderdag 23 februari a.s. van 20.00-21.30 uur in het clubhuis LHC; doel: terugblikken op afgelopen zaalseizoen: wat ging er goed, wat kan er beter (trainingen, wedstrijden, organisatie etc.)? Wij zijn benieuwd

Lees verder

Mededeling

Oproep van de Jeugdraad

12-2 Beste Leden,
Zoals bekend of eigenlijk misschien wel minder bekend, hebben wij op de hockeyclub een G-hockey team, ze zijn zelfs genomineerd voor sport team van het jaar! Ze spelen net als andere teams competitie en als je competitie speelt wil je natuurlijk kampioen worden. Om te blijven winnen moet je natuurlijk wel trainen. D

Lees verder

Mededeling

MB2 kampioen in de TVO-competitie

11-2MB2 heeft zaterdag weer gewonnen in hun TVO-competitie en zijn dus kampioen.
Meiden gefeliciteerd!

Lees verder

Mededeling

Trainersavond van TC

10-2Vrijdagavond heeft de TC een trainersavond georganiseerd met lekkere stamppotten en een gezellig en vrij fanatiek potje 30 seconds!
TC bedankt!

Lees verder

Mededeling

MB1 kan kampioen worden!

10-2MB1 kan volgende week zaalkampioen worden, ze spelen 's middags in 't Timpke in Borculo. Kom je ook kijken?

Lees verder

Mededeling

LHC Heren 1

10-2Vorige week zondag onze laatste zaal wedstrijden gespeeld, Bemmel kon in eigen huis kampioen worden tegen ons! De hele tribune zat vol, de bloemen stonden klaar , de hele zaal had de atmosfeer van een kampioen in wording, lang stond Bemmel 2-0 voor maar wij zouden ons zelf niet zijn als wij bleven knokken.... het werd dan ook uiteindelijk

Lees verder

Mededeling

Training week 6

7-2 Beste leden,
Gisterenavond is er door de TC besloten dat er voortaan niet getraind wordt met vorst. Vanaf aanstaande woensdag tot het einde van de week wordt er vorst verwacht in de avonduren en dus zullen de reguliere hockeytrainingen niet doorgaan.
Wel willen we de teams de mogelijkheid bieden voor een alternatieve trai

Lees verder

Mededeling

Reminder 10-minutengesprekken vanaf 7 februari a.s.

6-2 Op dinsdag 7 en 14 en maandag 20 februari zijn de 10-minutengesprekken op de club. Alle teams zijn hiervoor van harte uitgenodigd.
Wat vind je heel leuk, en wat loopt niet lekker of misschien heb je een idee hoe het anders en beter kan. We horen het heel graag van jullie, dus kom!
In de agenda staan de teams met tijdstippen

Lees verder

Mededeling

Joyce Sombroek

3-2 Joyce Sombroek , dank voor al jouw mooie reddingen! Wij hebben ook van jou genoten! Een moeilijke beslissing voor je, maar een begrijpelijke.
Veel succes in je verdere carrière!

Lees verder

Mededeling

SPORTVERKIEZING SPORTRAAD LOCHEM

1-2 Zoals jullie weten is ons G-team genomineerd voor sportploeg van het jaar en is Jongens D1 genomineerd voor jeugdsportploeg van het jaar. Daarnaast kunnen beide teams ook nog de publieksprijs winnen. Op http://www.sportverkiezinglochem.nl/stemformulier

Lees verder

Mededeling

Lochems Zwemfestijn en Eendenrace

31-1 Op 25 februari zal Ronde Tafel Lochem het Lochems Zwemfestijn en Eendenrace organiseren ten bate van Stichting Leergeld Lochem. In samenwerking met zwembad de Beemd organiseert Tafelronde 105 een middag vol plezier, dans, disco, spel en ander vermaak voor het hele gezin in het lokale zwembad. Hoogtepunt van deze middag is de Eendenrace.

Lees verder

Mededeling

Van de Hockey Academie, bericht ter info.

31-1 Beste heer, mevrouw, 
In de afgelopen twee en een half jaar heeft de Hockey Academie regio Noord Oost Nederland met veel plezier trainingen gegeven aan talenten uit deze regio. Ook het seizoen 2016 – 2017 doen we dit weer. Via dit bericht willen we u laten weten dat de inschrijving voor de trainingen van het tweede half jaar geop

Lees verder

Mededeling

Weer of geen weer,

30-1de trainingen gaan vanaf nu gewoon door. We gaan weer volop aan de bak!


Lees verder

Mededeling

LHC jongens D1, seizoen 2016-2017 is genomineerd voor jeugdsportploeg van het jaar!

29-1 Geweldig! LHC jongens D1, seizoen 2016-2017 is genomineerd voor jeugdsportploeg van het jaar! 4 maart krijgen ze in de schouwburg te horen of ze hebben gewonnen!
Sportraad Lochem
http://www.sportverkiezinglochem.nl/…/417-lochemse-hocke

Lees verder

Mededeling

G-team genomineerd voor sportploeg van het jaar 2016!

29-1 Voor sportploeg van het jaar 2016 is ons G-team genomineerd! Ook zij krijgen 4 maart a.s. in de schouwburg te horen of ze hebben gewonnen.
Sportraad Lochem
http://www.sportverkiezinglochem.nl/…/410-lochemse-hockey-c…


Lees verder

Mededeling

Spooktocht op 18 februari a.s.

22-1Zaterdag 18 februari organiseert de activiteitencommissie weer een spooktocht voor de E, D en C jeugd! Kom je ook? Je kunt je aanmelden bij je coach:

Lees verder

Spelregels

De spelregel van de week

22-1 Zaalhockey - gebruik van lichaam en stick
 
Waar of niet waar

Als een tegenstander al laag zit met de stick mag je de bal niet hard en van dichtbij door hem heen proberen te spelen. De pirouette waarbij de balbezitter een draai maakt en dan ‘zonder te kijken’ de bal een richting opspeelt moet worden

Lees verder

Mededeling

De LHC heeft er weer een erelid bij!

19-1 Zondagmiddag vond de LHC-nieuwjaarsreceptie plaats in het clubhuis, voorafgegaan door een korte ALV. Tijdens deze ALV stelde het bestuur voor om Eppo van Bolhuis te benoemen tot erelid. De aanwezigen stemden hier middels een staande ovatie mee in. Een mooie waardering voor Eppo, die zich al sinds de jaren 80 inzet voor onze club. O.a.

Lees verder

Mededeling

Heineken bier in de bar

8-1Afgelopen vrijdag heeft Huib Jacobs (bestuurslid facilitair) een overeenkomst getekend met Heineken . Vanaf nu tappen we heerlijk, heldere biertjes en verkopen we flesjes 0.0
Op de foto van links naar rechts: Wilfred Ossewaldt, Huib Jacobs, Collin Seiger (Heineken horeca) en Melinda Wassing (Heineken groothandel).

Lees verder

Mededeling

H1 in de zaal op zondag 8 januari

6-1 Op zondag 8 januari speelt H1 in de zaal in Borculo. Komen jullie aanmoedigen? Ze staan momenteel 2e en spelen om 13:15 en om 17:25 uur in 't Timpke.
Hopelijk tot dan!


Lees verder

Mededeling

Wij wensen jullie

21-12 We wensen jullie hele fijne feestdagen en een mooi en sportief 2017 🎄 🎆
De nieuwjaarsborrel (en korte ALV) vindt plaats op zondagmiddag 15 januari a.s. in het clubhuis (uitnodiging volgt nog).
Met vriendelijke groet,
Bestuur LHC
Tom van der Laan, Huib Jacobs, Ellen Belterman, Marc Seesing, Erik ter

Lees verder

Spelregels

De spelregel van de week

20-12 Een aanvalster krijgt een vrije push te nemen: 20 cm voor de cirkel van de tegenstander, een halve meter van de balk af. Zij neemt de vrije push razendsnel, speelt de bal tegen de balk, neemt hem zelf aan en speelt daarna de bal aan haar stick direct de cirkel in.
De scheidsrechter fluit af en geeft het ‘niet 3-meter signaal aan’ (dri

Lees verder

Spelregels

De spelregel van de week

11-12 Team A speelt met een vliegende keep. Hij heeft een afwijkend kleur shirt aan en zet, omdat hij een strafcorner moet verdedigen, een helm op. De strafcorner wordt door zijn team tegengehouden en het lukt team A om een snelle tegenaanval te lanceren. De vliegende keep speelt daar een bepalende rol in. Zijn helm heeft hij nog niet kunnen afdo

Lees verder

Mededeling

Korting op je zorgpremie via LHC

7-12 Eerder vertelden we je al dat het scoren met de Salland Clubactie is begonnen. Jij profiteert daarmee van een aantrekkelijke korting op je zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen, en als club scoren we een mooi bedrag voor in de clubkas. Dat kunnen we goed gebruiken. Goede actie dus. Het biedt onze leden een mooi voordeel bij een lokale zor

Lees verder

Spelregels

NIEUWE RUBRIEK: de spelregel van de week

3-12 We beginnen een nieuwe rubriek: de spelregel van de week. Deze week een zaalhockey spelregel.

Van team A wordt een speler met de bal aan de stick ‘belaagd’ door twee tegenstanders: A weet niets anders meer te bedenken dan de bal met zijn stick tegen de balk te klemmen. Hoe gaat het nu verder?
 
Antwoord: dit

Lees verder

Mededeling

Sint bij de benjamins en de kabouters

3-12 Vanochtend kwamen Sint en zijn Pieten op bezoek bij de Lochemse Piet en zijn talenten. Terwijl de kabouters en de benjamins in het clubhuis zaten te luisteren naar de verhalen van Sint, werden de ouders buiten getrakteerd op koffie, thee, lekkernijen én vrolijke noten.
Lisanne en Anja super bedankt voor de organisatie

Lees verder

Mededeling

Het zaalhockeyen gaat weer beginnen!

2-12 Er gaan maar liefst 21 teams de zaal in! Vanaf dit weekend spelen de LHC-teams hun thuiswedstrijden in de Beemd, Lochem (tenzij anders staat vermeld). Kom je ook een keer kijken?
Het thuisprogramma is als volgt:
04/12: JC1;
10/12: MB2;
11/12: JD1, JA1 (Borculo);
17/12: MD3, MC2 en MB3;
18/12: J8E

Lees verder

Mededeling

Pietentraining bij de F-jes!

30-11Op woensdag 30 november jl.


Lees verder

Mededeling

Doemee Award 2016

29-11Vanwege ons geweldige G-team was de Lochemse Hockey Club genomineerd voor de Doemee Award 2016; dit is een prijs voor burgers en organisaties in de gemeente Lochem of Zutphen, die zich op bijzondere manier inzetten voor de (re-)integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een beperking of chronische ziekte.
Afgelopen

Lees verder

Mededeling

De balken liggen op het veld, het winterrooster is ingegaan!

28-11 Vanaf maandag 28 november gaat het winterrooster in!
De balken liggen op het veld (dankzij het A-team): tijd om te trainen voor de zaalcompetitie.
Via je teammanager heb je de trainingstijden voor deze periode gekregen. Maar je kunt dit natuurlijk ook vinden in de agenda van de Lisa-app of op onze site: klik op hock

Lees verder

Mededeling

Even aandacht voor ons A-team:

25-11 Zoals afgelopen zondag is beloofd, heeft het bestuur het A-team vanmorgen getrakteerd op taart. De mannen van dit accommodatie-team zijn elke maandag- en vrijdagmorgen aanwezig op de club om o.a. onderhoud te verrichten, velden bladvrij te maken en reparaties uit te voeren. Vooral in deze periode hebben ze er hun handen vol aan om te zo

Lees verder

Mededeling

Vrijwilligers in het zonnetje

23-11 Zondag 20 november jl. werden de vrijwilligers getrakteerd op een hapje en een drankje in het clubhuis.
Tijdens deze middag werd de Reigerskampbeker uitgereikt aan de Vrijwilliger van het Jaar: Leo de Vries . Leo is lijncoördinator van de jongenslijn (11-tallen), coach van Lochem MC1 en speler bij Veteranen B. Leo steekt met veel ent

Lees verder

Mededeling

Sponsorshirts voor LHC Heren 1

21-11 LHC Heren 1 heeft uit handen van hun sponsoren Bart Smole (Stemin Breitbach) en Marein Ossewaldt-Schuitema (Schuitema NVM Makelaars en Taxateurs) hun nieuwe shirts ontvangen.
Sponsoren bedankt voor jullie bijdrage!

Lees verder

Mededeling

Dit zijn de mannen van Veteranen A!

9-11Ze worden gesponsord door Roost Buiten Koken en Management centrum bedrijfsadviseurs.

Lees verder

Mededeling

Korting op je zorgpremie via LHC

8-11 Salland Clubactie: nu nog aantrekkelijker voor onze leden
Scoor voor onze club en krijg zelf korting op je zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen.

We doen weer mee met de Salland Clubactie; de actie van Salland Zorgverzekeringen waarmee clubs jaarli

Lees verder

Mededeling

Mooie sponsorvesten voor MD4

5-11Ook MD4 heeft nieuwe, gesponsorde vesten! Dank Centric !!
ABN AMRO

Lees verder

Mededeling

G-team tegen Oss G1

5-11Ons G-team speelde gisteren tegen Oss G1. Helaas hebben ze de wedstrijd verloren, maar de sfeer na afloop was er niet minder om.
Samen iets drinken in het clubhuis!
Sportiviteit & Respect


Lees verder

Mededeling

Afscheid bij J8D1

5-11 Op zaterdag 5 november heeft J8D1 afscheid genomen van Mickey (speler) en Joris Kröner (coach). Ondanks dat iedereen het enorm spijtig vindt dat Mickey en Joris vertrekken, werd het gebeuren toch op een gepaste manier 'gevierd'.
Allereerst werd er een partijtje hockey gespeeld waarbij J8D1 met alle aanwezige broertjes en zusjes

Lees verder

Mededeling

Mooie sponsorvesten voor MC2

5-11MC2 kreeg prachtige vesten uitgereikt die gesponsord worden door Home of Happy Brands , Assinkhout en MagnaVersum .
Sponsoren bedankt!!
ABN AMRO

Lees verder

van 't bestuur

Van de voorzitter

4-11 Beste leden,
We zijn samen gestart.
De zondag
Zo’n zes weken terug heb ik een stukje op de website gepubliceerd betreffende clubdenken versus teamdenken. Dit maakt dat ik met die bril op extra heb kunnen genieten van de afgelopen zondagen. Niet alleen van de veteranen en trimmers die als één groep borgen

Lees verder

Mededeling

Anneke Klinkenberg in de Stentor

3-11Wat zijn wij trots op Anneke! Ze was afgelopen jaar niet voor niets Vrijwilliger van het jaar!
Mooi artikel over Anneke in de Stentor van donderdag 3 november jl.

http://www.destentor.nl/regio/lochem/clu

Lees verder

Geef de stick door

Geef de stick door: 5 vragen aan Annemiek van Drunen

1-11 Wie zorgt ervoor dat de velden er altijd keurig bij liggen en hoeveel tijd gaat daarin zitten? Wie regelt de administratie of de inkoop van materialen? Wie plant de wedstrijden en regelt er scheidsrechters? Deze rubriek laat je kennis maken met onze vrijwilligers. Julia Heitmeijer gaf begin september de stick door aan Annemiek omdat zij een

Lees verder

Mededeling

12 geslaagden spelregelexamen!

28-10 Op 24 oktober jl. nam KNHB-examinator Eppo van Bolhuis (geheel rechts) bij een aantal LHC-leden het spelregelexamen af. Gelukkig wist iedereen het tot een goed einde te brengen!
De felicitaties gaan naast Fleur de Vries (slechts 3 fouten) en Maaike Wopereis van MC1 die vrijwillig aan dit examen meededen naar: Axel, Christy, Daan

Lees verder

Mededeling

Clinic Dames en Heren 1

23-10 Zondag 23 oktober

Om 11 uur stond het veld vol met kabouters, Benjamins, F-jes en E-tjes! Nog wat mist, maar dat trok gelukkig wel snel weg! Eerst een gezamenlijke warming-up onder leiding van Walter, daarna konden de kinderen genieten tijdens de vele oefeningen die ze vandaag mochten doen! Ook mochten zij slaan op nieman

Lees verder

Geef de stick door

GEEF DE STICK DOOR…. 5 vragen aan Julia Heitmeijer:

14-9 Wie zorgt ervoor dat de velden er altijd keurig bij liggen en hoeveel tijd gaat daar in zitten? Wie regelt de administratie of de inkoop van materialen? Wie plant de wedstrijden en regelt er scheidsrechters? Deze rubriek laat je kennis maken met onze vrijwilligers. Thijs van Alen gaf eind juni de stick door aan Julia omdat zij &eacu

Lees verder

Mededeling

Mini van de week

11-9In tegenstelling tot voorgaande jaren gaan we dit jaar de Mini van de Week introduceren. Bij elke thuiswedstrijd van Dames-1 mag een meisje E/F-jeugd als Mini van de Week deelnemen aan de wedstrijd. En weet je wat nou zo leuk is? Dit gaan we ook voor Heren-1 doen. Hier mag een jongen E/F-jeugd als Mini van de Week de heren komen assisteren! <

Lees verder

Mededeling

ABN AMRO en LHC vernieuwen sponsorovereenkomst

14-6 Het contract met 
hoofdsponsor ABN AMRO
is verlengd met drie jaar!

Wij zijn zeer verheugd met deze samenwerking en bedanken ABN AMRO van harte met dit nieuwe contract.
Lees verder

Spelregels

Nieuwe spelregels per 1 augustus 2015

22-6 Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd .
1.    Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.


Lees verder

Geef de stick door

Nieuwe rubriek 'Geef de stick door'

1-6 Onze mooie club draait dankzij de hulp van zo´n 200 vrijwilligers! Maar wie zijn dat nou eigenlijk. Wie zorgt ervoor dat de velden er altijd keurig bij liggen en hoeveel tijd gaat daar in zitten? Wie regelt de administratie of de inkoop van materialen? En wie plant de wedstrijden? Daarom hebben wij als vrijwilligerscommissie een nieuwe rub

Lees verder